Recensies

Over de yogalessen:

 

Yvonne:*****

Ik kan mijn wekelijkse les Hatha yoga niet meer missen. Zeer ervaren en prettige yogadocent die veel persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg geeft. De maandelijkse yoga Nidra lessen hebben mij geleerd hoe volledige ontspanning kan voelen. Een aanrader!

 

Francien:

Ik ben vorig jaar begonnen met yoga; voor mij dus een nieuwe ervaring. De lessen zijn heel afwisselend. Marysia heeft voor iedereen aandacht en geeft op een prettige manier professionele begeleiding. Al met al iedere week weer een fijn en ontspannen uurtje!

 

Elle: ****

“Heel fijn. De lessen zijn afwisselend en Marysia heeft een heel fijne stem om naar te luisteren waardoor ik heel goed kan ontspannen. Ik kwam eigenlijk voor wat pittigere oefeningen maar na verloop van tijd kwam ik erachter dat mijn lijf eigenlijk het tegenovergestelde nodig heeft.”

 

Lidia: *****

“Heel fijne lessen, afwisselend, nooit saai. Marysia is heel fijne juf en geef veel aandacht naar elke cursist.
Waardevolle tijd voor mijzelf.”

 

Frouke: *****

“Superfijne yogapraktijk! Marysia is erg kundig en een fijne juf om naar te luisteren. Haar expertise komt iedere les weer tot uiting in de toelichting over bijv. organen, meridianen en psychische bijkomstigheden. Aan het einde neemt ze voor iedereen even de tijd om te checken hoe het gaat. Een prettige en persoonlijke benadering. Ik kan het je van harte aanbevelen.”

 

Tonnie: *****

“De yoga bevalt prima, afwisselend en nooit saai.
Marysia blijft zich steeds verder ontwikkelen dmv cursussen en opleiding; dat zie je terug in de lessen.
Down to earth, maar ook aandacht voor het spirituele.
Fijne lessen, echt even tijd voor mezelf.”

 

Arienne: ****

“Een eerste les Detox Yoga gehad en het is ontzettend goed bevallen een mooie mix tussen yoga, meditatie en mindfulness, ik kom zeker vaker terug.”

 

Meer rescensies betreffende de yogalessen vind je op onze Google maps pagina

 

Over de massages:

 

Annabelle: *****

Voor de eerste keer een massage gepland op deze locatie bij Marysia. Heel fijn en ontspannen ontvangst, fijne ruimte en een heerlijke massage. Ze geeft goede uitleg over wat er gaat gebeuren en ik voelde me erg op mijn gemak. Ik kom zeker terug. Dank voor de goede zorgen!

Christel:*****

Aangeraakt worden is door mijn persoonlijke geschiedenis best wel een groot ding maar ik wilde toch eens ervaren hoe het is om weer lichamelijk contact aan te gaan.

Marysia stelde me gerust: “We doen alleen dat waar jij je veilig bij voelt”. Ik mocht zelf aangeven waar ik mee wilde beginnen. De eerste keer heb ik gekleed op de tafel gelegen. Dat is ondertussen een jaar geleden denk ik. Vorige week heeft ze voor de eerste keer zelfs mijn kuiten gemasseerd. Dat had ik een jaar geleden niet voor mogelijk gehouden. Mijn psycholoog en ik zijn erg blij met Marysia. Ik blijf terug komen.

 

Jolette: ****

“De Massages die ik van Marysia gehad heb ( rug en been massage), heb ik als heel fijn ervaren.
Marysia stelt je op je gemak, vraagt naar evt. problemen en gaat van daaruit masseren. De sfeer is prettig en ze gaat erg respectvol met je om. Ze “voelt” je lijf aan.
Na beide massages voelden mijn spieren heerlijk ontspannen, buiten verwachting had het een erg goed effect.
Voor mij beslist een reden om nog eens langs te gaan!”

 

Karin: ****

“Aangezien ik regelmatig last van mijn onderrug heb is het heerlijk om mijn rug te laten masseren door Marysia. Ik voel me ontspannen onder haar handen. Ze legt goed uit wat ze gaat doen, de massage handelingen voelen geweldig, ik kom helemaal tot rust en mijn rug voelt na afloop heerlijk. Mijn rugspieren voelen goed en minder pijnlijk, het massage bed ligt goed, de ruimte is fris en licht, de sfeer is ontspannen.

Ook ben ik een aantal keren als proefkonijn bij Marysia geweest: rug, benen, heup, hoofd, gezicht , arm en bindweefselmassage. Tijdens verschillende handelingen vraagt ze of de druk die ze uitoefent met haar handen goed is, of het niet pijnlijk is. Ze houdt in de gaten hoe je reageert op een bepaalde handeling. Ik heb het volle vertrouwen in haar kunnen en voel me helemaal op mijn gemak.”

 

Simone:****

Even tijd voor jezelf. Massage op maat

 

Meer rescensies betreffende de massages vind je op onze Google Maps pagina

 

 

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting op massages en workshops

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+15 jaar les-ervaring

N

Onbeperkt online aansluiten

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting

  • Hidden
  • (verplicht)