workshops

Recensies

Over de yogalessen:

Francien:

Ik ben vorig jaar begonnen met yoga; voor mij dus een nieuwe ervaring. De lessen zijn heel afwisselend. Marysia heeft voor iedereen aandacht en geeft op een prettige manier professionele begeleiding. Al met al iedere week weer een fijn en ontspannen uurtje!

Elle: ****

“Heel fijn. De lessen zijn afwisselend en Marysia heeft een heel fijne stem om naar te luisteren waardoor ik heel goed kan ontspannen. Ik kwam eigenlijk voor wat pittigere oefeningen maar na verloop van tijd kwam ik erachter dat mijn lijf eigenlijk het tegenovergestelde nodig heeft.”

Lidia: *****

“Heel fijne lessen, afwisselend, nooit saai. Marysia is heel fijne juf en geef veel aandacht naar elke cursist.
Waardevolle tijd voor mijzelf.”

Frouke: *****

“Superfijne yogapraktijk! Marysia is erg kundig en een fijne juf om naar te luisteren. Haar expertise komt iedere les weer tot uiting in de toelichting over bijv. organen, meridianen en psychische bijkomstigheden. Aan het einde neemt ze voor iedereen even de tijd om te checken hoe het gaat. Een prettige en persoonlijke benadering. Ik kan het je van harte aanbevelen.”

Tonnie: *****

“De yoga bevalt prima, afwisselend en nooit saai.
Marysia blijft zich steeds verder ontwikkelen dmv cursussen en opleiding; dat zie je terug in de lessen.
Down to earth, maar ook aandacht voor het spirituele.
Fijne lessen, echt even tijd voor mezelf.”

Arienne: ****

“Een eerste les Detox Yoga gehad en het is ontzettend goed bevallen een mooie mix tussen yoga, meditatie en mindfulness, ik kom zeker vaker terug.”

 

Over de massages:

Jolette: ****

“De Massages die ik van Marysia gehad heb ( rug en been massage), heb ik als heel fijn ervaren.
Marysia stelt je op je gemak, vraagt naar evt. problemen en gaat van daaruit masseren. De sfeer is prettig en ze gaat erg respectvol met je om. Ze “voelt” je lijf aan.
Na beide massages voelden mijn spieren heerlijk ontspannen, buiten verwachting had het een erg goed effect.
Voor mij beslist een reden om nog eens langs te gaan!”

Karin: ****

“Aangezien ik regelmatig last van mijn onderrug heb is het heerlijk om mijn rug te laten masseren door Marysia. Ik voel me ontspannen onder haar handen. Ze legt goed uit wat ze gaat doen, de massage handelingen voelen geweldig, ik kom helemaal tot rust en mijn rug voelt na afloop heerlijk. Mijn rugspieren voelen goed en minder pijnlijk, het massage bed ligt goed, de ruimte is fris en licht, de sfeer is ontspannen.

Ook ben ik een aantal keren als proefkonijn bij Marysia geweest: rug, benen, heup, hoofd, gezicht , arm en bindweefselmassage. Tijdens verschillende handelingen vraagt ze of de druk die ze uitoefent met haar handen goed is, of het niet pijnlijk is. Ze houdt in de gaten hoe je reageert op een bepaalde handeling. Ik heb het volle vertrouwen in haar kunnen en voel me helemaal op mijn gemak.”

Simone:

Even tijd voor jezelf. Massage op maat

Voor alle online beoordelingen bezoek onze facebookpagina

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.