[wpseo_breadcrumb]

Zaalverhuur

Op zoek naar een werkruimte/ cursuslokatie in Eindhoven voor jouw training of workshop? In de middagen en weekenden is onze yogastudio beschikbaar voor verhuur voor zowel individueel als groepswerk. 

De ruimte wordt alleen per volledig dagdeel verhuurd! Reservering annuleren? Het kan altijd zijn dat je evenement moet cancelen. Je kunt kostenloos opzeggen tot uiterlijk 2 weken voor de desbetreffende datum. Daarna moet ik de huur (voor de eerst geboekte datum) volledig in rekening brengen.

Heb je interesse? Laat het me dan even weten via het contactformulier!

 

Tarieven (vanaf 1 september 2021)

NB: zolang de 1,5 meter maatschappij van kracht blijft, ontvang je 10 euro korting per dagdeel.

Per dagdeel ex korting
€65 excl 21% btw
Per dag ex korting
€105 excl 21% btw

 

Wij zijn verhuisd!

Sinds 1 augustus is de praktijk gevestigd op de Woenselsestraat (eerste verdieping, geen lift aanwezig), net onder het Catherinaziekenhuis. Met de verhuizing krijgen we er maar liefst 20m2 extra lesruimte bij waardoor je voldoende ruimte kunt bieden aan jouw cursisten.

Er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de straat en de bushaltes bevinden zich op 5-8 minuten lopen afstand.

In de praktijk zijn voldoende mogelijkheden om te ventileren. Voor de hete dagen beschikken we over een splinternieuwe airco met hepa filter. Er zijn voldoende atributen (matten, meditatiekussens, stoelen en props) voor groepen tot 14 personen incl trainers. De huur is incl gebruik van thee.

Jouw activiteiten worden desgewenst gedeeld op facebook (1200+ volgers) en in de maandelijkse nieuwsbrief (450+ ontvangers, graag een korte copij aanlveren).

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

10 jaar les-ervaring

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting