Zaalverhuur

Op zoek naar een werkruimte/ cursuslokatie in Eindhoven voor jouw training of workshop? In de middagen en weekenden is onze yogastudio beschikbaar voor verhuur voor zowel individueel als groepswerk. 

De ruimte wordt alleen per volledig dagdeel verhuurd! Reservering annuleren? Het kan altijd zijn dat je evenement moet cancelen. Je kunt kostenloos opzeggen tot uiterlijk 2 weken voor de desbetreffende datum. Daarna moet ik de huur (voor de eerst geboekte datum) volledig in rekening brengen.

Heb je interesse? Laat het me dan even weten via het contactformulier!

 

Tarieven
Per dagdeel
€65 excl 21% btw
Per dag
€105 excl 21% btw

 

Jouw activiteiten worden desgewenst gedeeld op facebook (1200+ volgers), in de agenda en in de maandelijkse nieuwsbrief (450+ ontvangers, graag een korte copij aanleveren). Ik vraag hiervoor een vergoeding van €15 excl btw.

Onze lokatie!

De praktijk is gevestigd op de Woenselsestraat in Eindhoven noord (eerste verdieping, geen lift aanwezig). Er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de straat en de bushaltes( (Generaal Pattonlaan, WoensXL/Zkh Catharina en Joris Minnestraat) bevinden zich op 5-8 minuten lopen afstand.

De lesruimte zelf is 70 m2 groot. Voor individuele gesprekken/ sessies kun je gebruik maken van de lichte massageruimte van 15 m2. De wc bevindt zich op de overloop en er is een kitchenette waar de thee fasciliteiten tot jouw beschikking staan.

In de praktijk zijn voldoende mogelijkheden om te ventileren. Voor de hete dagen beschikken we over een splinternieuwe airco met hepafilter. Er zijn voldoende atributen (matten, meditatiekussens, stoelen en props) voor groepen tot 15 personen incl trainers.

 

 

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting op massages en workshops

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+15 jaar les-ervaring

N

Onbeperkt online aansluiten

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting

  • Hidden
  • (verplicht)