Home » Zaalverhuur

Zaalverhuur

Op zoek naar werkruimte/ flexplek in Eindhoven voor jouw training of workshop? In de middagen en weekenden is onze yogastudio beschikbaar voor verhuur zowel voor Individueel als voor groepswerk. Er is plek voor maximaal 9 deelnemers (coronoproof).

De zaal is 54 m2 groot en beschikt daarnaast over een apart keukentje, toilet en patio. Matten, kussentjes, dekens, stoelen en tafels zijn aanwezig. De lesruimte beschikt tevens over een halve spiegelwand en airconditioning. Er zijn voldoende gratis parkeer-gelegenheden voor de deur en bushalte Minckelersplein ligt op 5 minuten lopen afstand (Lijn 8 passeert ieder half uur). De praktijk ligt een stukje van de weg af zodat je in alle stilte en rust kunt werken.

De ruimte wordt alleen per volledig dagdeel verhuurd! Reservering annuleren? Het kan altijd zijn dat je evenement moet cancelen. Je kunt opzeggen tot uiterlijk 1 week voor de desbetreffende datum. Daarna moet ik de huur volledig in rekening brengen.

Heb je interesse? Laat het me dan even weten via het contactformulier!

 

Tarieven (vanaf 1 januari 2020)

NB: zolang de 1,5 meter maatschappij van kracht blijft, ontvang je 10 euro korting per dagdeel.

Per dagdeel
€55 excl 21% btw
Per dag
€95 excl 21% btw

 

Wij gaan verhuizen!

Op 1 augustus verhuist de praktijk naar de Woenselsestraat (eerste verdieping, geen lift aanwezig), net onder het Catherinaziekenhuis. Met de verhuizing krijgen we er maar liefst 20m2 extra lesruimte bij waardoor ook jouw groepen per direct terug kunnen naar 11 personen, ondanks de 1,5 fysieke afstand die we voorlopig nog wel blijven houden. De nu geldende huurkorting komt op dat moment te vervallen.

We proberen op deze nieuwe lokatie dezelfde intieme sfeer te creeren die we nu op de Barrierweg hebben. Ook hier geldt gratis parkeren aan de weg, een bushalte op 5 minuten lopen afstand en voldoende mogelijkheden om te ventileren en te koelen. Jouw activiteiten worden gedeeld op facebook (1200+ volgers) en in de maandelijkse nieuwsbrief (500+ ontvangers, graag een korte copij aanlveren).

 

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

10 jaar les-ervaring

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting