Home » Massage

Massage

Massage in Eindhoven noord

Er zijn meerdere wegen die naar ontspanning leiden. Massage kan je, net als yoga, weer in contact brengen met de diepere lagen in jezelf en leren voelen en erkennen wat er zich op dit moment in jezelf afspeelt. Je leert jouw lichaam beter kennen en dat zorgt er voor dat je signalen sneller gaat oppikken en keuzes kunt gaan maken die veel beter bij je passen.

De massages zoals deze in onze praktijk gegeven worden, lenen zich door hun karakter uitstekend voor vrouwen die te maken met burn-out, fibromyalgie of hooggevoeligheid (HSP). Alle ontspanningsmassages worden door Marysia verzorgd.

 

Waarom massage?

We leven in een hectische wereld waar met de dag meer eisen aan ons gesteld worden. Langdurige blootstelling aan deze hectiek, ingrijpende levensgebeurtenissen, “the fear of missing out” en gebrek aan beweging  zorgen voor spanning die zich gaat stapelen in het lichaam. Die spanning zorgt ervoor dat het lichaam zich niet meer goed kan ontlasten van afvalstoffen. Er ontstaat een opbouw van toxines die de spanning nog verder verhogen. De cirkel is rond… Massage ondersteunt in deze tijden van fysieke, mentale en emotionele stress.

 

Wat doet massage?

Massage zorgt er onder andere voor dat je spieren ontspannen en opgehoopte afvalstoffen in de weefsels kunnen worden afgevoerd. Het immuunsysteem wordt aangewakkerd en er worden rustgevende hormonen, onder andere endorfines en oxytocine, aangemaakt waardoor je weer beter “in je vel” gaat zitten. Daarnaast zorgt een regelmatige massage zoals deze bij “Een nieuwe Balans” gegeven wordt ervoor dat je weer vertrouwd raakt met je lijf, ontdek je hoe lichaam en geest zich wederzijds beïnvloeden en hoe het ook anders kan.

 

Wanneer NIET masseren?

In sommige gevallen kan er (plaatselijk) niet gemasseerd worden. Deze omstandigheden worden contra-indicaties genoemd. Dezen kunnen zijn: koorts, totale uitputting, hartklachten, de eerste 15 weken van de zwangerschap of een (overdraagbare) huidaandoening. Een volledig overzicht vind je hier.

NB: Zit je in een hulpverleningstraject? Overleg dan eerst met jouw behandelend therapeut/arts of een massage in dit stadium van herstel wel gepast is. Geef het ook aan tijdens jouw eerste afspraak zodat we vanaf het begin heel duidelijke afspraken kunnen maken omtrent ieders grenzen en mogelijkheden.

Massage boeken

Omdat ik telefonisch moeilijk bereikbaar ben, maak ik gebruik van het online boekingsprogramma Calendly.  Zo kun je zelf kijken welke middag/tijd jou het beste uitkomt en deze plek reserveren. Je kunt ook op zaterdag terecht. Uit veiligheidsoverwegingen masseer ik alleen vrouwen!

Tijdens jouw massage kan ik gebruik maken van elementen uit:

Lees hier hoe cliënten hun massage ervaren hebben.

 

Kosten

Voor alle ontspanningsmassages gelden de volgende tarieven:

  • 1 uur: €46
  • 1,5 uur: €66
  • 2 uur: €86
  • Massagepakket (5×1 uur =€200/ 5×1,5 uur= €300, half jaar geldig): doorplannen en betaling bij de eerste afspraak
  • Vaste cursisten van Een nieuwe Balans ontvangen standaard €5 korting per afspraak.
  • Ook studenten ontvangen €5 korting per afspraak (alleen op vertoon van een geldige collegekaart)
  • Kortingen en acties zijn niet te combineren.

Natuurlijk kan er altijd wat tussen komen. Ik wil je vragen in dat geval tijdig contact met mij op te nemen. Annuleringen minder dan 24 uur voor de geplande massage worden in tijden van Corona niet in rekening gebracht. BIj no-shows word de sessie wel gefactureerd. Op alle massages zijn de algemene voorwaarden en de privacy-verklaring van toepassing.

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+10 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn Trauma-informed

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting