Home » Kruidenstempel Massage

Kruidenstempel Massage

 

Sabaaydi massage in Eindhoven (vanaf februari 2022)

Bij de Sabaaydi kruidenstempel massage behandel je als masseur eerst het lichaam met warme kruidenstempels. Daarna ga je masseren warme olie om de spieren nog meer te ontspannen. Het is een oosterse en Westerse massage in één! De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door.

De massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol en Kampfer, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Geelwortel en kaffir limoen. Deze mix heeft een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.

Daarna volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De massage kan naar behoefte worden aangepast en uitgebreid naar ledenmaten en decollete/gezicht.

 

Uitwerking

Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Onderliggende blokkades komen hierdoor vrij en de Energie gaat weer stromen.

 

Kosten

Een standaard sabaaydi kruidenstempel massage duurt een uur. In verband met de materialen, geldt voor deze massage een toeslag van 8 euro bovenop de het reguliere tarief (€55 totaal). Boek je anderhalf uur omdat je ook het gezicht of de benen behandeld wilt hebben met stempels dan bedraagt de toeslag 15 euro (€82 totaal). 

 

Natuurlijk kan er altijd wat tussen komen. Ik wil je vragen in dat geval tijdig contact met mij op te nemen. Annuleringen minder dan 24 uur voor de geplande massage worden in tijden van Corona niet in rekening gebracht. Bij no-shows word de sessie wel gefactureerd. Op alle massages zijn de algemene voorwaarden en de privacy-verklaring van toepassing.

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+10 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn trauma-informed

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting