Kruidenstempel Massage

 

Sabaaydi massage in Eindhoven

Omdat zo af en toe een luxe gevoel ook wel lekker is… Bij de Sabaaydi kruidenstempel massage behandel je als masseur eerst delen van het lichaam met warme kruidenstempels. Daarna ga je masseren met warme olie om de spieren nog meer te ontspannen. Het is een oosterse en Westerse massage in één! De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door.

De massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol, Kampfer, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Geelwortel en kaffir limoen. Deze mix heeft een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.

Daarna volgt een ontspannende oliemassage van de rug. Doordat de spieren al zijn opgewarmd zijn door de stempels, komen de srijkingen van de massage meer binnen en kun je afvalstoffen gaan afvoeren. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De massage kan naar behoefte worden aangepast en/of uitgebreid met het decollete/gezicht (boek 1,5 uur) of de ledematen (boek 2 uur).

 

Uitwerking

Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, helpt bij afvallen en het vasthouden van vocht. De kruiden kunnen een laxerend effect hebben dus effectief bij een moeilijke stoelgang. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend.

Pas op: deze massage is ivm het gebruik van deze combi van kruiden, niet geschikt voor zwangeren en mensen die in het verleden een psychose hebben doorgemaakt. Boek deze massage ook niet als je last hebt van diaree. 

 

Kosten

Een standaard sabaaydi kruidenstempel massage duurt een uur. In verband met de materialen, geldt voor deze massage een toeslag van 8 euro bovenop de het reguliere tarief. Een afspraak plan je heel gemakkelijk zelf in via Calendly.

 

Natuurlijk kan er altijd wat tussen komen. Ik wil je vragen in dat geval tijdig contact met mij op te nemen. Annuleringen minder dan 24 uur voor de geplande massage worden in tijden van Corona niet in rekening gebracht. Bij no-shows word de sessie wel gefactureerd. Op alle massages zijn de algemene voorwaarden en de privacy-verklaring van toepassing.

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting op massages en workshops

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+15 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn trauma-informed

N

Onbeperkt online aansluiten

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting

  • Hidden
  • (verplicht)