Home » Online oefeningen

Online oefeningen

Eigenlijk is een keer in de week yoga beoefenen niet voldoende om het volledig in jouw leven te integreren. Om jou te stimuleren om ook thuis op de mat te gaan staan, heb ik een aantal instructie-video’s online gezet. Dezen zijn bedoeld voor cursisten van Een nieuwe Balans. Voor hen zijn de video’s gratis. Wil je een donatie doen in ruil voor de video’s dan is die van harte welkom op het rekeningnummer onderaan de website.

Ben je geen vaste cursist maar wil je wel toegang tot de video’s? Dan kan dat door een mailtje te sturen. Met een bijdrage van €10 help je de praktijk de crisis door en heb je tot maart toegang tot de online yoga oefeningen.

 

Klik op de oefening van jouw voorkeur, geef het wachtwoord in en je kunt van start. Ben je recent op les gekomen en heb je het wachtwoord nog niet? Neem dan even contact op met Marysia.

Omdat het, zeker met kleine kinderen thuis, erg moeilijk kan zijn om een uur vrij te maken om op de mat te gaan staan, zijn de meeste filmpjes niet langer dan 20 minuten. De oefeningen kunnen afzonderlijk van elkaar gedaan worden of je kunt een aantal video’s achter elkaar afspelen waardoor je je eigen les samen stelt. Er worden met regelmaat video’s toegevoegd

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

10 jaar les-ervaring

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting