Yoga XL specials

 

Volgende Yoga XL sessie: zondag 13 oktober van 10-12 uur

 

Ik hoor het na iedere les: “Wat gaat de tijd toch snel als je bezig bent”. Dat is wat in het engels taalgebied “living in the moment” wordt genoemd. Je gaat op in de oefening waardoor de geest niet bezig is met wat geweest is of wat er nog gaat komen. Deze ogenblikken zorgen ervoor dat de stress levels in je lijf zakken en de hersenactiviteit tot rust komt.

Vanaf september maken de themagerichte workshops plaats voor maandelijkse YogaXL specials. Dezen worden iedere tweede zondag van de maand van 10-12 uur ingepland. De lessen worden verzorgd door Marysia. Doordat de intensives niet meer gerelateerd zijn aan vooraf aangegeven thema’s zoals yoga voor de bekkenbodem of hormoonyoga, worden deze ochtenden voor een meer gevarieerde groep toegankelijk worden.

 

Wat gaan we doen?
  • losmaakoefeningen voor de gewrichten na een lange week buro-hangen,
  • rekoefeningen om de bindweefsels, spieren en de doorbloeding meer ruimte te geven,
  • meditatie-oefeningen om de monkey mind tot rust te brengen,
  • ademoefeningen voor trainen van aandacht en het vergroten van de ademruimte,
  • uiteraard de klassieke asana’s uit de hatha yoga en yin yoga oefeningen voor meer rust, ruimte en kracht,
  • een scala aan ontspanningstechnieken uit oost en west zoals Autogene training.

De ene keer zal de nadruk wat meer liggen op adem, de andere keer weer op de bindweefsels, grondingsoefeningen of een van de vijf elementen die, hoe graag wij mensen dat ook ontkennen, grote invloed uitoefenen op ons functioneren en ons gevoelsleven door het jaar heen. De lessen worden verzorgd door Marysia.

 

Kosten

De kosten bedragen €21 voor vaste cursisten en €26 voor deelnemers van buitenaf. Je kunt je hier per keer voor aanmelden. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

Aanmelden? Dat kan via het contactformulier

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.