Workshop Yoga, verlangen en visualiseren

 

Wanneer: Zondag 20 januari 2019  pas op: gewijzigde datum ivm bijscholing

Tijd: 9:00-12:00  pas op: afwijkende tijd

Door wie: Marysia

Kosten: €30 voor vaste cursisten, €35  voor deelnemer van buitenaf

Meenemen: grote handdoek en oude tijdschriften

 

Verlangen

Tijden veranderen en daarmee ook het aanbod van workshops. Dit is de eerste keer dat ik yoga combineer met andere werkvormen.

In deze workshop gaan we onze intentie zetten voor 2019.  Waar wil je naartoe in je leven, wat is je passie en hoe maak je dat visueel en haal je het naar je toe?

De eerste twee uur houden we ons bezig met yoga en meditatie-oefeningen om het tweede chakra (het huis van verlangen en levenslust) en het derde chakra (je verlangen handen en voeten geven) de ruimte te geven. Verlangen is een maar je moet het jezelf ook gunnen en daar is zelfliefde (hartchakra) voor nodig. Eigenlijk is twee uur te kort maar je moet ergens een grens trekken toch 😉

Na een korte pauze gaan we onze verlangens visueel maken in een mood/ vision board. Ik zorg voor de grote vellen papier, lijm en stiften. Samen zorgen we voor voldoende knipmaterialen. Gooi dus je happinez, margriet, libelle of psychologie magazine niet weg maar bewaar het voor de workshop. Het eindresultaat wordt aan de groep geshowed en toegelicht om het nog wat extra kracht bij te zetten.

Er bestaat een mogelijkheid dat we een half uurtje uitlopen dus houdt daar in je verdere dagplanning rekening mee.

 

Ik verwacht dat deze workshop erg snel vol zit. Wil je je alvast opgeven? Stuur me dan een mailtje

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.