Workshop Leven in je Lijf

Datum: Zaterdag 25 april
Tijd: 13-15 uur
Docente: Marysia

Kosten: €21 voor vaste cursisten, €26 voor deelnemers van buitenaf.

 

Ik kan me nog een keer herinneren dat we op de SPH een presentatie moesten geven over Groepsdynamica. Om de presentatie wat aan te kleden tekende ik op een groot stuk papier een speeltuin met een aantal stokpoppetjes erin. Ieder stokpoppetje stelde een van onze groepsleden voor en de locatie in de speeltuin gaf hun rol in de groep aan. Ik kan me nog herinneren dat de docente zei: “ze zijn wel een en al hoofd he!”

Maar eigenlijk klopt dat ook wel. Kijk maar eens om je heen. Iedereen heeft haast en in die haast sleuren ze hun lichaam achter zich aan. Waarschijnlijk voel jij je ook wel eens als een kip zonder kop. Anders zou je niet op een website voor yoga terecht zijn gekomen.

In deze workshop gaan we van de gehaaste “doe-modus” naar de ontspannen “zijns-modus”. Door middel van beweging, voelen, adem en aandachtsoefeningen brengen we ons gewaarzijn steeds meer in het lichaam in het huidige moment en leer je aanwezig te blijven bij datgene wat zich op dat moment voordoet.

 

Aanmelden

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.