Workshop: Hormoon Yoga

Datum: zondag 17 maart 2019

Tijd: 10-12 uur

Door wie: Marysia

Kosten: €20,00 voor vaste deelnemers, €25,00 voor deelnemers van buitenaf

 

PMS, moeite met jouw kinderwens vervullen, klachten tijdens de overgang of een traag/snel werkende schildklier?

Het zijn allemaal tekenen dat je hormoonbalans verstoort is. Een van de grootste oorzaken daarvan is stress. In periodes van stress heb je meer premenstruele klachten, zet jouw lichaam reproductie op een zijspoor (alle energie moet naar jouw vecht/vlucht/bevries systeem gevoerd worden) en opvliegers en gewrichtsklachten nemen toe.
De oefeningen uit de hormoon Yoga van Dinah Rodriguez stimuleren de hormoon producerende klieren en kalmeren het zenuwstelsel. In het geval van een kinderwens, krijgen de secundaire systemen in je lichaam meer bloedtoevoer en is er weer ruimte komt om zwanger te worden. Als je in de overgang bent, wordt de hormoonproductie van de eierenstokken  overgenomen door de nieren, de schildklier en de hypofyse zodat de klassieke klachten die bij deze levensfase horen worden terug gedrongen.

Daarnaast behandelen we “De 5 Tibetanen”, ook wel de Bron der eeuwige jeugd genoemd. Deze reeks heeft niet voor niets deze bijnaam. De 5 Tibetanen prikkelen net als de oefeningen van Dinah de hormoon producerende klieren. Doordat het hier om een vaste reeks gaat, is deze gemakkelijk mee naar huis te nemen.

Deze workshop is alleen toegankelijk voor vrouwen.

Wacht vooral niet te lang met aanmelden want deze workshop zit altijd vol.

 

Aanmelden

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.