Willeke

Vanaf augustus begroeten we een nieuwe, maar alles behalve onervaren, yogadocente in onze studio. Willeke neemt op woensdagochtend de Yin Yoga les voor haar rekening.

 

Willeke stelt zichzelf voor:

“IWilleke yoga eindhovenk ben Willeke Toirkens (1965), gediplomeerd yogadocente. In 2002 was mijn eerste kennismaking met hatha yoga. Ik was op zoek naar een bewegingsvorm waarbij ik behalve fysieke inspanning ook een vorm van ontspanning zou kunnen ervaren. Na een eerste proefles werd ik meteen gegrepen door deze vorm van bewegen, yoga heeft me sindsdien niet meer losgelaten. Het houdt mijn lichaam soepel, geeft rust en ontspanning, helpt me in het hier en nu te zijn, los te laten en lekker in mijn vel te zitten. Yoga geeft kennis en inzicht over mezelf, mijn lijf en hoe ermee om te gaan. In 2010 ben ik de 3 jarige hatha-yogadocentenopleiding gaan volgen bij Yoga Opleidingen Limburg omdat ik de effecten van yoga ook graag op anderen wilde gaan overbrengen. Ik heb deze opleiding in 2013 succesvol afgerond.

Al tijdens mijn opleiding ben ik les gaan geven bij diverse yogastudios. Behalve yogadocente ben ik ook werkzaam op kantoor van een groot bedrijf. In 2011 heb ik hier de kans gekregen om middels een project aan een groep collega’s yogales te geven. Ik wilde aantonen dat door een juiste houding, manier van bewegen en ontspannings- en ademhalingsoefeningen rug- hoofdpijn en RSI klachten kleiner zouden worden en werkstress zou verminderen. Dit project heb ik na een jaar succesvol afgesloten. Mijn opleiding heb ik daarom afgerond met een scriptie over de toepasbaarheid van yoga in je werkomgeving. Middels bijscholingen en workshops houd ik mijn kennis op peil en verdiep ik me nog verder in de toepasbaarheid en effecten van yoga.

  • 2017: Yoga Teacher Training (200 hrs) Bij Upaya Yoga Goa-India Prem Krishna Ananda
  • 2017: Restoritave Yoga & Meditation Teacher Training (50 hrs) Veda Ela
  • 2016/2017: Do-In academy Leiden o.l.v. Lilian Kluivers
  • 2014/2015: Do In opleiding Nederlandse school voor DO-IN (NSKS) in Den Haag Anushka Hofman
  • 2010 – 2013: Opleiding tot yogadocent Yoga Opleidingen Limburg te Sittard Lucie Dirksmeier
  • 2013 en 2016: Bijscholing yoga voor ouderen en mensen met een bewegingsbeperking Yoga Opleidingen Limburg”
N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting op massages en workshops

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+15 jaar les-ervaring

N

Onbeperkt online aansluiten

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting

  • Hidden
  • (verplicht)