Vinyasa Flow Yoga

 

Wat is Vinyasa Flow?

Vinyasa Flow is een dynamische yogavorm waarin de yogahoudingen elkaar in een vloeiend tempo opvolgen met de ademhaling als ondersteuning en centrale focus. Dat is dus anders dan in de Hatha Yoga of Power Yoga waar yogahoudingen (asana’s) een bepaalde tijd worden aangehouden.

Een voorbeeld van een Vinyasa is de Zonnegroet. Door de houdingen aan elkaar te lijmen ontstaat er een meditatieve flow waarmee je ruimte kweekt in het lichaam en rust in het hoofd.

De een is niet beter dan de ander. Sommige lichamen lenen zich meer voor de Hatha Yoga, andere meer voor de Vinyasa Flow Yoga. Het is een kwestie van uitproberen en proeven wat het beste bij je past.

 

De lessen:

De Hatha Vinyasa lessen op donderdagmiddag (tieneryoga) en zaterdagochtend (alle leeftijden) worden verzorgd  door Randjana Adjodha van Sanjivani Yoga.

Randjana geeft deze lessen op eigen naam. Dat betekent dat de algemene voorwaarden, prijzen en aanbiedingen van Yogapraktijk “Een nieuwe Balans” op deze lessen dus niet van toepassing zijn.

Wil je aanschuiven in een van deze lessen, neem dan direct contact op met de docente/ If you like to join in to one of these classes you can contact the teacher directly:

 

Randjana Adjodha:

M; namaste@sanjivani.nl

T: 06- 236. 666.95

I: www.sanjivani.nl

 

Donderdag:

16:00- 17:15 Tieneryoga Vinyasa Flow (vanaf 27 sept)

Zaterdag:

9:15- 10:30 Hatha Vinyasa Flow

Leuk aanbod voor vaste cursisten van “Een nieuwe Balans”: Wil je een extra les volgen bij Randjana, dan kan dat voor €5,00 per les. Je kunt contant in de les betalen. Deze aanbieding is op basis van beschikbaarheid dus check eerst even bij de docente of ze een plekje voor je heeft! Geef in je appje of sms-je aan in welke groep je normaal gesproken zit.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.