Vinyasa Flow Yoga

Vanaf half november verwelkomen we een nieuwe collega in onze praktijk.

Randjana Adjodha zal op zaterdagochtend de lessen Vinyasa Flow Yoga gaan verzorgen. In eerste instantie van 9:30-10:30. Bij voldoende interesse start ze met een tweede groep op dezelfde ochtend.

Randjana geeft deze lessen op eigen naam. Dat betekent dat de algemene voorwaarden, prijzen en aanbiedingen van Yogapraktijk “Een nieuwe Balans” op deze lessen dus niet van toepassing zijn. Je kunt jezelf aanmelden via onderstaand telefoonnummer.

 

De docente aan het woord:

Ik groeide op in Eindhoven. Ik ben opgevoed door mijn lieve Surinaams-Hindoestaanse ouders.
Ik heb mezelf altijd verbonden gevoeld met de Hindoe-filosofie. Iedereen komt voort uit onvoorwaardelijke liefde. Het is de kunst van leven dat we hier ondervinden op aarde. Yoga is mijn “zijn”. Wanneer ik met yoga bezig ben, dan voel ik dat dit mijn levensdoel is. Yoga brengt mij in connectie met het universum. Dit wil ik graag delen met anderen.
Ik was 17 jaar toen ik van mijn tante hoorde wat yoga is. Vanaf dat moment had yoga mijn aandacht. Vijf jaar later ben ik zelf begonnen met yogalessen te volgen. In yoga vond ik antwoorden. Ik ben blij dat ik dit pad mag lopen.

Vinyasayoga

Vinyasayoga zijn houdingen die elkaar opvolgen. Oftewel een flow. Door het volgen van de flow word je soepel en sterk zowel mentaal als fysiek. In het dagelijks leven ben je beter bestand tegen stress en spanning. Je bent helder in je hoofd. Door de flow wordt je bindweefsel gestimuleerd. Daardoor worden je banden en gewrichten flexibeler.

Wil je meer info of je aanmelden voor een proefles? Neem dan contact met mij op via 06-23666695 of via namaste@sanjivani.nl of bezoek de website.

 

Namasté Randjana
Vinyasa yogaschool 200 uur, diploma, yoga allaince

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

De praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.

 

Zelf een cursusruimte nodig in Eindhoven? Bekijk de tarieven voor het huren van onze praktijk!