Polariteitsmassage

Een mooie aanvulling

In de ontspanningsmassages maak ik veelvuldig en dankbaar gebruik van de technieken uit de polariteitstherapie van dr. Randolph Stone. De massage  wordt niet als een op zichzelfstaande vorm aangeboden.

 

Wat is Polariteitsmassage

De polariteitsmassage is aan het begin van de vorige eeuw ontwikkeld door een in Oostenrijk geboren natuurgeneeskundige, die ontdekte dat ons lichaam, net zoals de aarde, over polen beschikt die geladen zijn. De bovenkant van ons lichaam is positief geladen en onze voeten hebben een negatieve lading.

Polariteitsmassage is een energetische uitlijning van de verschillende polen van het lichaam, wat ervoor zorgt dat de relatie tussen geest, emotie en lichaam wordt hersteld. Mensen die bekend zijn met reiki zullen enige overeenkomsten opmerken tussen de handplaatsingen van een reiki behandeling en de streamings uit de polariteitsreeks.

Wanneer de balans tussen lichaam, emotie lichaam verstoord is, geeft dat een energie ophoping, die ergens anders in het lichaam weer een tekort creëert. Door de massage wordt de energiestroom tussen de polen weer op gang gebracht, wat de weg vrij maakt om, via emoties, bewust te worden van de achterliggende gedachten. Blokkades worden hierdoor opgeheven.

Polariteitsmassage is een techniek die een disbalans, wat kan ontstaan door psychische, emotionele of geestelijke spanningen die zich uiten in het lichaam, weer in balans en ontspanning brengt.
Daarnaast geeft het een verzachting van pijn en klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, nek- en schouderpijn, maagklachten, vermoeidheid en kan ook heel geneeskrachtig zijn bij luchtwegaandoeningen.

 

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting op massages en workshops

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+15 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn Trauma-informed

N

Onbeperkt online aansluiten

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting

  • Hidden
  • (verplicht)