Home » Ontspanningscoaching

Ontspanningscoaching

Bewust of onbewust

Het is een vrij open deur als ik stel dat we ons in onzekere tijden bevinden. Door het wegvallen van vermeende zekerheden worden we bloot gesteld aan extra stress. Er zijn personen die een natuurlijke aanleg hebben voor stressmanagement: “Ik zie geen beperkingen, alleen mogelijkheden. Tjakka”. De meesten van ons zullen in deze periode (veel) moeite hebben de huidige situatie het hoofd te bieden. Sommigen hebben zelfs het gevoel overgeleverd te zijn aan de elementen. Er ontstaan traumagerelateerde klachten zoals mood swings, slaapproblemen, paniekaanvallen en concentratieproblemen waardoor je in een neerwaartse spiraal terecht komt.

 

Meer rust in jouw leven!

Er zijn vele, goed toepasbare technieken (uit de yoganidra, meditatie, mindfulness, visualisatietechnieken en westerse therapievormen en neurowetenschappen) om het zenuwstelsel tot rust te brengen en jezelf meer gegrond te voelen. Echter niet iedere techniek is even effectief voor jou als uniek persoon. Samen kijken we naar wat JIJ nodig hebt om in Corona-tijden beide voeten aan de grond te houden.

Dit is dus geen yogales. We richten ons echt op ontspanningstechnieken. We werken 1 op 1 en zijn per afspraak 60 minuten bezig. De kosten voor deze sessies bedragen €46.

NB: Ben je momenteel onder behandeling bij een psycholoog, overleg dan eerst met hem/haar of dit een goed moment is om met body based werk aan de slag te gaan.

Aanmelden

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+10 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn trauma-informed

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting