Home » Metamorfose massage

Metamorfose massage

Onderteunend in tijden van onzekerheid en verandering

 

De metamorfose massage is ontwikkeld door Dr. Robert St. John (1914-1996), arts en reflexoloog. Aanvankelijk noemde hij deze methode prenataal therapie. In de prenatale periode wordt namelijk je basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je er steeds weer van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent.

 

Deze methode gaat ervan uit dat problemen, blokkades en ziekten hun oorsprong vinden in de periode vóór de geboorte. We zien die periode niet als iets wat voorbij is, maar als iets dat een wezenlijk deel is van wie we nú zijn. Ervaringen die in deze periode zijn opgedaan, vormen de basis waarop we ná de geboorte verder gaan. De reflexlijnen van de wervelkolom op voeten, handen en hoofd weerspiegelen deze periode. Een behandeling bestaat uit een vederlichte aanraking van deze lijn. Door met aandacht en zonder oordeel/ verwachtingen deze gebieden te behandelen, kan de geblokkeerde levenskracht vrijkomen.

Metamorfose massage houdt zich niet bezig met speciale symptomen of klachten, maar werkt op de mens als geheel, en geeft ruimte aan de innerlijke levenskracht, aan de Innerlijke Intelligentie. Oude blokkades, oude gedachtepatronen, emoties en opvattingen kunnen in beweging komen en verdwijnen zodat je een nieuwe start kunt maken. De van oorsprong aanwezige levensenergie wordt vrijgemaakt en zorgt voor groei en verandering van binnenuit, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent.

Deze massagetechniek is bijna te simpel voor woorden maar geeft een ongelofelijke ontspanning. De massage kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals zwangerschap, verandering van (werk)omgeving, scheiding, ziekte of een overgang naar een nieuwe levensfase.

Omdat hier sprake is van een heel lichte aanraking zijn er geen contra-indicaties voor deze behandeling. In het geval van eczeem kan er zelfs stukje boven de huid bewogen worden. Je houdt bij deze massage gewoon je kleding aan.

Voor deze massage heb ik  75 minuten nodig waardoor de kosten voor deze massage op €55 per afspraak komen.

Meer info over deze massage vind je op www.metamorfosemassage.nl

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak via de contactpagina. Op alle massages zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+10 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn Trauma-informed

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting