Home » Meridiaan Massage

Meridiaan Massage

Laat je energie stromen!

Heb je af en toe het gevoel dat je jezelf enorm in de weg zit of dat je een en al “hoofd” bent? Dan is een meridiaanmassage een heerlijke manier om je energie weer te laten circuleren en je hele lijf weer te voelen. Met brede, langzame strijkingen worden de globale lijnen van je meridianen (energiebanen) aangeraakt en aangemoedigd weer met de stroom mee te gaan.

 

Wat zijn meridianen?

Binnen de traditionele Chinese geneeskunde gelooft men dat Qi (levensenergie) door je lichaam stroomt om zo je organen van energie te voorzien. Deze energie wordt getransporteerd via 12 hoofdmeridianen (energiebanen) en een veelvoud van neven-meridianen. Hoewel elke meridiaan is gekoppeld aan een specifiek orgaan reikt de functie van een meridiaan veel verder dan het fysieke. Zo bepaalt de mate van doorstroming bijvoorbeeld hoe je omgaat omgaat met primaire emoties zoals boosheid, angst, verdriet maar ook vreugde.

 

Voorkomen is beter dan genezen

De kracht van deze massage ligt in preventie. Als je systeem in beweging blijft en in staat blijft om afvalstoffen af te voeren, wordt de kans dat zich energiecystes vormen en als gevolg daarvan blessures en ziekte ontstaan,  kleiner.

Wil je specifieke klachten aan pakken via de meridianen, dan stuur ik je graag door naar onze QiGong docente Sigrid Droste voor een shiatsu of acupunctuurbehandeling.

 

Deze massage duurt ongeveer  een uur.

Natuurlijk kan er altijd wat tussen komen. Ik wil je vragen in dat geval tijdig contact met mij op te nemen. Annuleringen minder dan 24 uur voor de geplande massage worden in tijden van Corona niet in rekening gebracht. Bij no-shows word de sessie wel gefactureerd. Op alle massages zijn de algemene voorwaarden en de privacy-verklaring van toepassing.

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+10 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn Trauma-informed

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting