Home » Meridiaan Massage

Meridiaan Massage

Wat zijn meridianen?

Binnen de traditionele Chinese geneeskunde gelooft men dat Qi (levensenergie) door je lichaam stroomt om zo je organen van energie te voorzien. Deze energie wordt getransporteerd via 12 hoofdmeridianen (energiebanen). Hoewel elke meridiaan is gekoppeld aan een specifiek orgaan reikt de functie van een meridiaan verder dan alleen het betreffende orgaan. Meridianen hebben zowel een fysieke als psychische kant. Als er blokkades ontstaan kan de energie (Qi) niet vrij stromen en dat kan uiteindelijk lichamelijke en/of psychische klachten geven.

De meridiaanmassage is een ontspannende lichaamsmassage met veelal zachte strijkingen gericht op de loop van de meridianen (energiebanen). Deze massage zorgt voor een holistische diepe ontspanning, werkt tegen stress en activeert de zelfherstellende krachten van het lichaam. De kracht van de meridiaanmassage ligt op het gebied van preventie, het is geen therapeutische massage, maar een ontspannende, preventieve massage die de doorstroming van de meridianen kan stimuleren en ondersteunen. Het doel van de massage is om het gehele lichaam weer in balans te brengen en zo de energie weer vrij door het lichaam te laten stromen. Wil je specifieke klachten aan willen pakken  via de meridianen, dan stuur ik je graag door naar onze QiGOng docente Sigrid Droste voor een shiatsu of acupunctuurbehandeling. Deze massage duurt een uur.

 

 Natuurlijk kan er altijd wat tussen komen. Ik wil je vragen in dat geval tijdig contact met mij op te nemen. Annuleringen minder dan 24 uur voor de geplande massage worden in tijden van Corona niet in rekening gebracht. Bij no-shows word de sessie wel gefactureerd. Op alle massages zijn de algemene voorwaarden en de privacy-verklaring van toepassing.

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+10 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn trauma-informed

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting