Massage

“Wanneer je je lichaam voelt, maak je andere keuzes!”

 

Massage in Eindhoven noord

Misschien is yoga niet helemaal jouw ding. Dat kan. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Massage kan je net als yoga weer in contact brengen met de diepere lagen in jezelf en leren voelen en erkennen wat er zich op dit moment in jezelf afspeelt.

Massage zorgt ervoor dat de doorbloeding in de weefsels verbeterd wordt en dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook activeert een massage het afweerstelsel en het deel van het zenuwstelsel wat je in een “rest and digest” stand brengt en wakkert het de aanmaak van endorfines en oxytocine (oftewel happy hormones) aan. Het ontspant dus en dat geeft ruimte aan evt. opgeslagen spanningen.

 

Je kunt bij “Een nieuwe Balans”  terecht voor onderstaande ontspanningsmassages. Ook als je zwanger bent.

In sommige gevallen kan er (plaatselijk) niet gemasseerd worden. Deze omstandigheden worden contra-indicaties genoemd. Dezen kunnen zijn: koorts, totale uitputting of een besmettelijke huidaandoening. Een volledig overzicht vind je hier.

Lees wat cliënten zeggen over de massages.

 

Massage boeken

De komende drie weken kun je een massage boeken op een van onderstaande tijden. Ik probeer dit overzicht zo actueel mogelijk te houden

  • Vrijdag 16 nov om 19:00 en 20:30
  • Dinsdag 20 nov 9:30 en 11:00
  • Vrijdag 23 nov om 15:45
  • Zaterdag 24 nov om 12:45, 14:15 en 15:45
  • Dinsdag 27 nov om 17:00
  • Vrijdag 30 nov om 12:45 en 14:15
  • Zaterdag 1 dec: geen massages ivm bijscholing
  • Vrijdag 7 dec: 12:45, 14:15 en 14:45

 

Kosten

Ik zit in de laatste loodjes van mijn opleiding bij Holos academie voor Massagetherapie in Utrecht. Daarom vraag ik tot 1 april 2019 een trainees fee van €35 per uur. Vanaf april 2019 vraag ik het gangbare tarief van €45 per uur. Cursisten van Een nieuwe Balans ontvangen vanaf dan €5 euro korting per afspraak. Betaling geschiedt ter plekke, het liefst via pin, tikkie of vooraf overmaken…

Op de massages zijn de algemene voorwaarden en de privacy-verklaring van toepassing.

 

Omdat vrouwelijke masseurs helaas kwetsbaar zijn, masseer ik  ALLEEN VROUWEN. Met mannelijke geïnteresseerden wordt alleen een sessie gepland als deze al bekend zijn binnen de praktijk. Overige mannelijke geïnteresseerden stuur ik vol vertrouwen door naar Michel Pape.

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.