Massage

De belangrijkste reis die je in je leven zult maken, is de reis naar binnen…

 

Massage in Eindhoven noord

Misschien is yoga niet helemaal jouw ding. Dat kan. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Massage kan je net als yoga weer in contact brengen met de diepere lagen in jezelf en leren voelen en erkennen wat er zich op dit moment in jezelf afspeelt.

Massage zorgt ervoor dat de doorbloeding in de weefsels verbeterd wordt en dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook activeert een massage het afweerstelsel en het deel van het zenuwstelsel wat je in een “rest and digest” stand brengt. Het ontspant dus en dat geeft ruimte aan evt opgeslagen spanning.

 

Je kunt bij “Een nieuwe Balans”  terecht voor onderstaande ontspanningsmassages. Ook als je zwanger bent.

Lees hier wat cliënten zeggen over de massages.

 

Ik masseer doorgaans op dinsdagmiddag, vrijdagmiddag en -avond en zaterdag vanaf 11:00. Een afspraak maken kan via de contactpagina.

Houdt er rekening mee dat we een kwartier kunnen uitlopen. Wil je een massage van de rug combineren met een massage van bijvoorbeeld het hoofd, dan zijn we een half uur langer bezig. Voor een massage van de benen heb ik twee uur nodig.

Ik zit in de laatste maanden van mijn opleiding. Daarom vraag ik tot 1 januari 2019 een trainees fee van €35. Bij inlevering van een volle afsprakenkaart krijg je 5 euro korting. Pas op: verloren kaarten worden niet vervangen.

 

Op de massages zijn de algemene voorwaarden en de privacy-verklaring van toepassing.

 

Omdat vrouwelijke masseurs helaas kwetsbaar zijn, masseer ik alleen vrouwen. Met mannen wordt alleen een sessie gepland als ze al bekend zijn binnen de praktijk. Overige mannelijke geïnteresseerden verwijs ik graag door naar Michel Pape. Hij is aanwezig op dinsdagochtend.

 

Mededeling:

Vanaf 1 januari 2019, wanneer ik mijn opleiding bij Holos heb afgerond, zal ik het gangbare tarief van €50 per uur gaan hanteren.  Cursisten van “Een nieuwe Balans” ontvangen dan standaard €5 korting op hun massage.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.