Massage

De belangrijkste reis die je in je leven zult maken, is de reis naar binnen…

 

Misschien is Yoga niet helemaal jouw ding. Dat kan. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Massage kan je net als yoga weer in contact brengen met de diepere lagen in jezelf en leren voelen en erkennen wat er zich op dit moment in jezelf afspeelt.

Massage zorgt ervoor dat de doorbloeding in de weefsels verbeterd wordt en dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook activeert een massage het afweerstelsel en het deel van het zenuwstelsel wat je in een “rest and digest” stand brengt. Het ontspant dus en dat geeft ruimte aan evt opgeslagen spanningen/ emoties.

 

Momenteel volg ik een opleiding tot holistisch masseur bij Holos Academie voor massagetherapie in Utrecht. In december ben ik klaar maar reken maar dat ik me ook op dit vlak verder blijf ontwikkelen.

Je kunt bij “Een nieuwe Balans” al  terecht voor onderstaande ontspanningsmassages. Ook als je zwanger bent.

Lees hier wat klanten zeggen over de massages.

 

Tegen inlevering van een volle 5- afsprakenkaart ontvang je vijf euro korting. Pas op: verloren kaarten worden niet vervangen.

Houdt er rekening mee dat we een kwartier kunnen uitlopen. Wil je een massage van de rug verlengen met een massage van bijvoorbeeld het hoofd, dan zijn we een half uur langer bezig. Voor een massage van de benen heb ik twee uur nodig.

Omdat vrouwelijke masseurs helaas kwetsbaar zijn, masseer ik alleen vrouwen. Met mannen wordt alleen een sessie gepland als ze al bekend zijn binnen de praktijk. Overige mannelijke geïnteresseerden verwijs ik graag door naar Michel Pape (aanwezig op dinsdagochtend) .

Op de massages zijn de algemene voorwaarden en de privacy-verklaring van toepassing.

Een afspraak maken? Dan kan via de contactpagina. Ik masseer doorgaans op dinsdagmiddag, vrijdagmiddag en -avond en zaterdagmiddag.

 

Mededeling:

Vanaf 1 januari 2019, wanneer ik mijn opleiding bij Holos heb afgerond, zal ik het gangbare tarief van €50 per uur gaan hanteren.  Cursisten van “Een nieuwe Balans”, “Mam2B” en “Sanjiva Yoga” ontvangen dan €5 korting op hun massage.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

De praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.

 

Zelf een cursusruimte nodig in Eindhoven? Bekijk de tarieven voor het huren van onze praktijk!