Massage

“Massage is met aandacht (aan )geraakt worden”

 

Massage in Eindhoven noord

Misschien is yoga niet helemaal jouw ding. Dat kan. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Massage kan je, net als yoga, weer in contact brengen met de diepere lagen in jezelf en leren voelen en erkennen wat er zich op dit moment in jezelf afspeelt. Je leert jezelf beter kennen en dat zorgt er voor dat je keuzes kunt gaan maken die veel beter bij je passen.

 

Waarom massage?

We leven in een hectische wereld waar met de dag meer eisen aan ons gesteld worden. Langdurige blootstelling aan deze hectiek, ingrijpende levensgebeurtenissen, “the fear of missing out” en gebrek aan beweging  zorgen voor spanning die zich gaat stapelen in het lichaam. Die spanning zorgt ervoor dat het lichaam zich niet meer goed kan ontlasten van afvalstoffen. Er ontstaat een opbouw van toxines die de spanning nog verder verhogen. De cirkel is rond…

 

Wat doet massage?

Massage zorgt er onder andere voor dat opgehoopte afvalstoffen in de weefsels kan worden afgevoerd. Het immuunsysteem wordt aangewakkerd en er worden rustgevende hormonen, onder andere endorfines en oxytocine, aangemaakt waardoor je weer beter “in je vel” gaat zitten.    Daarnaast zorgt de massage zoals deze bij “Een nieuwe Balans” gegeven wordt ervoor dat je weer vertrouwd raakt met je lijf, ontdek je hoe lichaam en geest zich wederzijds beïnvloeden en hoe het ook anders kan.

 

Wanneer NIET masseren?

In sommige gevallen kan er (plaatselijk) niet gemasseerd worden. Deze omstandigheden worden contra-indicaties genoemd. Dezen kunnen zijn: koorts, totale uitputting, hartklachten, de eerste 15 weken van de zwangerschap of een besmettelijke huidaandoening. Een volledig overzicht vind je hier.

 

Massage boeken

De komende weken kun je een massage boeken op een van onderstaande tijden. Ik probeer dit overzicht zo actueel mogelijk te houden:

  • Vrijdag 18 jan om 19:00 en 20:30
  • Dinsdag 22 jan om 17:00
  • Vrijdag 25 jan om 12;45 en 14:15
  • Zaterdag 26 jan om 13:00 en 14:30
  • Dinsdag 29 jan om 14:00, 15:30 en 17:00
  • Vrijdag 1 febr om 12:45, 14:15, 19:00 en 20:30
  • Zaterdag 2 febr om 13:00,14:30 en 16:00

Je kunt kiezen uit een van onderstaande ontspanningsmassages, ook als je zwanger bent:

Lees hier hoe cliënten hun massage ervaren hebben.

 

Kosten

Tot 1 april 2019 hanteer ik voor alle bovenstaande ontspanningsmassages de volgende tarieven:

  • 1 uur: €35 (vanaf 1 april 2019 wordt dit €45)
  • 1,25 uur: €43 (metamorfosemassage)
  • 1,5 uur: €50 (vanaf 1 april 2019 wordt dit €65)

Vanaf april 2019 ontvangen cursisten van Een nieuwe Balans €5 euro korting per afspraak.

Houd er met het maken van de afspraak rekening mee dat je een kwartier langer binnen bent in verband met de intake en nabespreking.

 

Op de massages zijn de algemene voorwaarden en de privacy-verklaring van toepassing.

 

Omdat vrouwelijke masseurs helaas kwetsbaar zijn, masseer ik  ALLEEN VROUWEN. Met mannelijke geïnteresseerden wordt alleen een sessie gepland als deze al bekend zijn binnen de praktijk. Overige mannelijke geïnteresseerden stuur ik graag door naar Michel Pape.

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.