Home » Massage

Massage

 

Massage met aandacht in Eindhoven noord

We leven in een hectische wereld waar met de dag meer eisen aan ons gesteld worden. Langdurige blootstelling aan deze hectiek, ingrijpende levensgebeurtenissen, “the fear of missing out” en gebrek aan beweging  zorgen voor spanning die zich gaat stapelen in het lichaam. Die spanning zorgt ervoor dat het lichaam zich niet meer goed kan ontlasten van afvalstoffen. Er ontstaat een opbouw van toxines die de spanning nog verder verhogen. De cirkel is rond… Massage ondersteunt in deze tijden van fysieke, mentale en emotionele stress.

 

Wat doet massage?

Massage zorgt er onder andere voor dat je spieren ontspannen en opgehoopte afvalstoffen in de weefsels kunnen worden afgevoerd. Het immuunsysteem wordt aangewakkerd en er worden rustgevende hormonen, onder andere endorfines en oxytocine, aangemaakt waardoor je weer beter “in je vel” gaat zitten. Daarnaast zorgt een regelmatige massage zoals deze bij “Een nieuwe Balans” gegeven wordt ervoor dat je weer vertrouwd raakt met je lijf (erg belangrijk in het herstel van een burn-out), ontdek je hoe lichaam en geest zich wederzijds beïnvloeden en hoe het ook anders kan.

 

Wanneer NIET masseren?

In sommige gevallen kan er (plaatselijk) niet gemasseerd worden. Deze omstandigheden worden contra-indicaties genoemd. Dezen kunnen zijn: verhoging/koorts, totale uitputting, hartklachten, de eerste 15 weken van de zwangerschap of een (overdraagbare) huidaandoening. Een volledig overzicht vind je hier.

NB: Zit je in een hulpverleningstraject? Overleg dan eerst met jouw behandelend therapeut/arts of een massage in dit stadium van herstel wel gepast is. Geef het ook aan tijdens jouw eerste afspraak zodat we vanaf het begin heel duidelijke afspraken kunnen maken omtrent ieders grenzen en mogelijkheden.

 

Massage boeken

Alle massages worden verzorgd door Marysia. Omdat we tijdens de massages en de yogalessen telefonisch niet bereikbaar zijn, kun je jouw afspraak superhandig plannen via de website van Calendly. Daar zie je alle vrije massageplekken voor het hele jaar. Je kunt ook op zaterdag terecht.

Bij het vastleggen van een tijdstip krijg je een gezondheidscheck (coronaprotocol) in beeld. Mocht je op de dag zelf klachten zoals benauwdheid, verkoudheid en/of verhoging of koorts ontwikkelen, dan kun je kostenloos de afspraak verzetten.

NB: In deze praktijk worden alleen vrouwen gemasseerd.

Tijdens de massage kan ik gebruik maken van de volgende werkvormen:

Lees hier hoe cliënten hun massage ervaren hebben.

 

Kosten

Voor alle bovenstaande ontspanningsmassages gelden de volgende tarieven:

  • 1 uur: €45 (5-massagepakket €200)
  • 1,5 uur: €65 (5-massagepakket €300)
  • 2 uur: €85 (5-massagepakket €400)
  • Massagepakketen zijn een half jaar geldig; doorplannen en betaling bij de eerste afspraak
  • Vaste cursisten van Een nieuwe Balans en studenten ontvangen standaard €5 korting per afspraak
  • Kortingen en acties/pakketen zijn niet te combineren

Natuurlijk kan er altijd wat tussen komen. Ik wil je vragen in dat geval tijdig contact met mij op te nemen. No-shows en annuleringen minder dan 24 uur voor de geplande massage worden volledig in rekening gebracht.

Op alle massages zijn de Algemene voorwaarden en de Privacyverklaring van toepassing.

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

10 jaar les-ervaring

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting