Bedankt voor jouw boeking

 

Even lezen aub!

Je ontvangt zo meteen een bevestiging van jouw afspraak in jouw mailbox. Mocht er iets tussen komen dan kun je jouw afspraak via een link in die bevestiging annuleren of verzetten. Dit kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak, moet ik helaas het volledige bedrag in rekening brengen.

24 Uur voor de afspraak ontvang je nog een herinnering in de vorm van een sms-je. Pas op: het telefoonnummer van waar je die herinnering krijgt is van boekingswebsite Calendly, niet van mij. Reageer je op dat sms-je dan komt deze niet bij mij aan. Gebruik dus de wijzig- of annuleerlink in jouw bevestigingsmail of stuur mij even een Whatsappje.

 

Heb je een kruidenstempelmassage geboekt?

Ben je zwanger, heb je darmproblemen of heb je in het verleden een psychose gehad? Dan zijn de kruidenstempels voor jou NIET geschikt. Ik verzoek je in dat geval deze afspraak te annuleren en een holistische massage te boeken. Bij prille zwangerschap (<15 weken) mag ik je helaas helemaal niet masseren. Na 15 weken mag het weer.

 

Lokatie:

Je vindt de praktijk op Woenselsestraat 352a, 5623 EG Eindhoven noord (eerste verdieping, geen lift aanwezig).

  • Kom je met de auto? In de straat vind je voldoende gratis parkeerplekken.
  • Kom je met de fiets? Je kunt jouw fiets ook een stukje verderop neerzetten bij de Plus en vastmaken aan de beugels. Ik verzoek je dringend jouw fiets niet voor het woonkamerraam van de buren te zetten.
  • Neem je liever de bus? Haltes Generaal Pattonlaan en Joris Minnestraat liggen op 5 minuten lopen afstand van de praktijk.
Betaling:

Ik stuur je op de dag van de afspraak een betaalverzoek zodat we ons tijdens de sessie helemaal op de massage kunnen richten.

Aandachtspunten:

Ik wil je vragen om voor zowel de massages als de prive yoga een grote handdoek mee te nemen. Als je voor een massage komt, wil ik je vragen indien mogelijk gedoucht en zonder make-up te komen. Heb je een allergie voor bijvoorbeeld noten of bepaalde etherische oliën (ivm de massage-olie) dan laat het mij even weten.

 

Tot snel,

Marysia

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting op massages en workshops

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+15 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn trauma-informed

N

Onbeperkt online aansluiten

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting

  • Hidden
  • (verplicht)