Home ยป Bedankt voor jouw boeking

Bedankt voor jouw boeking

Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw afspraak voor een massage of prive yogasessie. Mochten er in de tussentijd nog vragen zijn dan hoor ik dat graag van je.

 

Lokatie:

Je vindt de praktijk op Barrierweg 192A. De praktijk is vanaf de weg niet zichtbaar. Als je 192 en 194 opzoekt, dan zie je tussen de twee huizen een poort. Daar ga je naar binnen en loop je verder door naar achteren. De studio bevindt zich aan de rechterkant. Mocht de poort onverhoopt dicht zijn dan bel mij even op 06-48071853 (Marysa). Dan kom ik jou halen.

 

Betaling:

Ik stuur je op de dag van de afspraak een tikkie. Ik probeer in deze tijden het gebruik van contanten tot een minimum te beperken, voor jouw veiligheid en die van mij.

 

Aandachtspunten:

Je hoeft niets mee te nemen. Alles is voor handen. Als je voor een massage komt, wil ik je vragen indien mogelijk gedoucht en zonder make-up te komen. Heb je een allergie voor bijvoorbeeld noten of tee tree olie (ivm de massage-olie) dan laat het mij even weten.

Mochten er bij jou of jouw huisgenoten last minute klachten optreden gelijkende op de symptomen voor Covid-19 dan wil ik je vragen thuis te blijven en mij op de hoogte te brengen. De sessie wordt dan niet in rekening gebracht. Als je 24 uur klachtenvrij bent, kunnen we een nieuwe afspraak inplannen. Uiteraard kun je dezelfde zorgvuldigheid van mij verwachten.

Ik hoop je snel in goede gezondheid te ont-moeten.

 

Marysia

 

 

 

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+10 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn trauma-informed

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting