[wpseo_breadcrumb]

Bedankt voor jouw boeking

 

Hartelijk dank voor jouw boeking.

Je ontvangt zo meteen een bevestiging van jouw afspraak in jouw mailbox. Mocht er iets tussen komen dan kun je jouw afspraak via een link in die bevestiging annuleren. Dit kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak, breng ik het volledige bedrag in rekening. 24 Uur voor de afspraak ontvang je nog een herinnering in jouw mailbox.

 

Lokatie:

Je vindt de praktijk op Woenselsestraat 352a, 5623 EG Eindhoven noord (eerste verdieping, geen lift aanwezig).

  • Kom je met de auto? In de straat vind je voldoende gratis parkeerplekken.
  • Kom je met de fiets? Je kunt jouw fiets een stukje verderop neerzetten bij de Plus en vastmaken aan de beugels. Ik verzoek je dringend jouw fiets niet voor het woonkamerraam van de buren te zetten.
  • Neem je liever de bus? Haltes Generaal Pattonlaan en Joris Minnestraat liggen op 5 minuten lopen afstand van de praktijk.
Betaling:

Ik stuur je op de dag van de afspraak een betaalverzoek zodat we ons tijdens de sessie helemaal op de massage kunnen richten.

Aandachtspunten:

Je hoeft niets mee te nemen. Alles is voor handen. Als je voor een massage komt, wil ik je vragen indien mogelijk gedoucht en zonder make-up te komen. Heb je een allergie voor bijvoorbeeld noten of bepaalde etherische oliën (ivm de massage-olie) dan laat het mij even weten.

Mochten er bij jou of jouw huisgenoten last minute klachten optreden gelijkende op de symptomen voor Covid-19 dan wil ik je vragen thuis te blijven en mij op de hoogte te brengen. De sessie wordt dan niet in rekening gebracht. Als je 24 uur klachtenvrij bent, kunnen we een nieuwe afspraak inplannen. Uiteraard kun je dezelfde zorgvuldigheid van mij verwachten.

Ben je net gevaccineerd? Wacht dan minimaal 3 dagen voordat je je laat masseren!

 

Ik hoop je snel in goede gezondheid te ont-moeten.

 

Marysia

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+10 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn trauma-informed

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting