Home » Marianne

Marianne

Eind augustus verwelkomen we een nieuwe docente in ons team: Marianne van Lankvelt. Zij zal op dinsdagochtend de lessen hatha yoga en mindfulness yoga van Maaike gaan overnemen. Marianne stelt zich voor:

 

Hoi! Ik ben Marianne van lankvelt.

Tijdens mijn verblijf van een jaar in India volgde ik mijn eerste yogales in de Sivananda-yogatraditie in New Delhi. Op één van de drukste plekken ter aarde vond ik daar mijn rustmomentje. Het smaakte naar meer en hierdoor bezocht ik er ashrams waar ik bekend werd met verschillende meditatietechnieken.

Na thuiskomst in Nederland was het even zoeken. Mijn toenmalige yogadocente vond het wel iets voor mij om een opleiding te volgen tot yogadocente. Ik nam haar advies aan en Mijn interesse startte met de vierjarige opleiding tot hatha-yogadocent bij de Blikopener in Tilburg. Eerlijk gezegd niet eens met de intentie les te gaan geven maar puur uit interesse. Het was pas enkele jaren erna dat ik ben gestart met het geven van wekelijkse les voor Joy of Yoga in Deurne en daarna ook Yogastudio in Gemert. Naast hatha-yoga ben ik ook yin lessen gaan geven en yoga nidra.

Yoga en meditatie betekent voor mij bewust zijn je lichaam en geest, en ervaren van wat zich aan dient, in het hier en nu. Mijn lessen zijn te omschrijven als doorvoelend, meditatief met veel aandacht voor de ademhaling.

 

Opleidingen/trainingen:

2014 t/m 2017 – 4 jarige Hatha Yoga opleiding – De Blikopener Tilburg

September 2018 t/m januari 2019 -Bijscholing van Dixhoorn – Joop van Remortel

21 december 2019 – 1daagse Bijscholing Yoga Nidra – Annemiek Latour

07 mei 2021 – 1daagse Bijscholing YogaDanza – Ria Suyderhoud

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

10 jaar les-ervaring

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting