Energetische massage

 

Wat is energetische massage?

 

De effecten die ik beschreef bij Klassieke massage, gelden ook voor energetische massage. In de energetische massage oefen ik dezelfde mate van druk uit als in de klassieke massage. Hier is dus geen sprake van aaien waar vaak wel aan gedacht wordt bij het woord energetisch.

 

Het grootste verschil zit in de werkrichting. Waar in de klassieke massage van het bekken naar het hoofd wordt gewerkt, word er in de energetische massage van het hoofd naar het bekken toe gewerkt. Dit kan zorgen voor meer gronding, meer in je lijf en je basis komen. Verder worden er in de energetische massage wat meer grotere strijkingen toegepast waardoor je je lijf als vollediger gaat ervaren.

De ene massage is niet beter dan de andere. De ene keer heb je wat meer vitaliteit nodig en kies je voor klassiek. De andere keer zit je volop in je hoofd en moet je hoog nodig afzakken in je basis en kies je voor energetisch.

In het voorgesprek proberen we dit samen helder te krijgen alvorens naar de tafel te gaan..

 

Ik ben  nog in opleiding en heb ondertussen mijn eerste tentamens met goed gevolg afgelegd. Totaan mijn afstuderen in oktober 2018 hanteer ik daarom een trainees fee van 25 euro per uur.

Op alle massages zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Wil je een afspraak maken, laat dan een bericht achter op de contactpagina!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.