workshops

Dorothe

 

Dorothe van Lierop is van vele markten thuis. Ze heeft haar roots liggen in de zorg maar heeft ook een opleiding voor bloemsierkunst en paardencoaching gedaan.

In 2018 heeft ze, samen met haar echtgenoot Larry (waar ze samen de zomer-yoga mee verzorgt) haar docenten-diploma behaald bij Samsara Yoga-opleidingen. Ze geeft echter al enkele jaren les op verschillende lokaties in Geldrop en Heeze. Ze heeft ook meerdere cursussen gedaan om zich verder te bekwamen in Stoelyoga. Dit jaar start ze met de opleiding tot yin yoga-docente in Doorn.

Dorothe verzorgt de hatha yoga en Stoelyoga op de woensdagochtend.

 

Cursisten over haar lessen

Vaste cursisten en cursisten die geregeld een les bij haar inhalen, omschrijven haar lessen als verfrissend en creatief. Dorothe besteedt veel aandacht aan voorbereiding, niet alleen de opbouw van oefeningen maar ook in het aankleden van de ruimte om zo een sfeer te scheppen voor een bepaald thema.

 

Dorothe over haar lessen:

Ik vind het fijn om mijn oefeningen te delen met andere mensen en ze te laten ervaren dat yoga een bewustwordingsproces is en een andere kijk op het leven kan geven.

In de yoga kun je bewust verschillen en overeenkomsten ervaren tussen denken en voelen en tussen jezelf en de buitenwereld.

Yoga kan je bewuster maken van wat goed voor je voelt en wat niet en kan je helpen om stilte te ervaren in jezelf, als een thuiskomen waar je mag zijn wie je bent zodat er ruimte komt voor ontspanning en verbinding met jezelf en met anderen.

Na een les voelen mensen zich vaak weer in balans. Vooral zou ik mijn cursisten uit willen nodigen om op eigen onderzoek uit te gaan en te ervaren wat yoga met ze doet en om vooral ook plezier te ervaren in de yoga.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.