Home » Chi-Wit Massage

Chi-Wit Massage

Chi-wat? Nee, Chi-Wit.

Chi (leven, universele energie) Wit (Boom) is een massage die net als de Metamorfose-massage en de Vlindermassage helpend kan zijn in periodes van overgang (scheiding, andere baan, pensioen, ed) en transformatie (wie ben ik nu eigenlijk en wat wil ik nou?). Voor het ontvangen van deze massage hoef je natuurlijk niet met existentiele vraagstukken te zitten. Het is ook heerlijk om de massage puur ter ontspanning te ontvangen,

Het uitgangspunt van deze bijzondere massage is dat de wervelkolom gezien kan worden als de stam van een boom, met diepe wortels die het hele lichaam voedt en aanstuurt. De wortels en stam blijven stevig staan in de storm terwijl de takken en bladeren meebewegen met het leven.

Over de volledige ruggegraat ontspringen zenuwen vanuit het ruggemerg. Dezen staan in verbinding met de rest van het lichaam. Als de energie goed door de wervelkolom kan stromen werkt het door op de organen en worden deze geharmoniseerd. Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Zodat het zelfgenezend vermogen de ruimte blijft houden.

 

Wat kan ik verwachten?

Deze massage is een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India en kan zowel stevig als met zachte hand gegeven worden. De natuurlijke lichaamsenergie gaat vrijer stromen. Ook op de mentale conditie heeft de massage een positief effect. Deze methode kan als healingmassage worden ingezet, zodat het ook bij emotionele pijnen veel verlichting en helderheid kan geven. In deze massage worden de rug en de achterkant van de benen behandeld. Wij zijn ongeveer een uur bezig.

 

Natuurlijk kan er altijd wat tussen komen. Ik wil je vragen in dat geval tijdig contact met mij op te nemen. Annuleringen minder dan 24 uur voor de geplande massage worden in tijden van Corona niet in rekening gebracht. Bij no-shows word de sessie wel gefactureerd. Op alle massages zijn de algemene voorwaarden en de privacy-verklaring van toepassing.

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting & extra lessen voor cursisten

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+10 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn Trauma-informed

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting