Annemiek

Annemiek FioletMijn naam is Annemiek Fiolet.

Al jaren heb ik het geluk dat ik mijn liefde voor yoga mag delen met veel mensen om me heen. Yoga en meditatie zijn al jaren een vast onderdeel van mijn dag.

In 1985 ben ik begonnen met actief yoga te beoefenen. Dit heeft in 2008 geleid tot het volgen van de 5-jarige opleiding voor yoga-docent bij Hans ’t Hart van de Blikopener in Tilburg.

In 2012 ben ik yogalessen gaan geven en ik ben er niet meer mee opgehouden. Het voelt nog steeds als een ontdekkingstocht waarin ik diverse paden bewandel. Als “student voor het leven” blijf ik mezelf ontwikkelen en leer en ontdek ik continu door het volgen van bijscholingen, maar zeker ook in het dagelijkse leven. Een aantal bijscholingen die ik afgelopen jaren heb gevolgd zijn: zen-meditatie, pranayama, yoga en dans, tieneryoga en deugdenyoga.

De afgelopen 10 jaar gaf ik hatha yogalessen in mijn eigen yoga-studio. Daarnaast heb ik op een middelbare school yoga gegeven aan jongeren van de eindexamenklas. Sinds 2016 ben ik daarnaast werkzaam in de ouderenzorg waar ik met veel plezier stoel-yoga geef. Het blijft een bijzondere ervaring om yoga in al deze vormen te delen.

 

Door al deze lessen heb ik geleerd om anders met dingen om te gaan, minder gehecht, in vrijheid mijn eigen keuzes te durven maken en zekerheden los te laten. Door yoga heb ik mijn passie gevonden en kan ik groeien, bewust worden en leren zuiver waar te nemen

 

In al mijn lessen probeer ik een veilige plek te creëren waar je welkom bent met alles wat er is. De lessen zijn gebaseerd op aandacht, acceptatie, adem en een open houding ten aanzien van wat zich voordoet. Ik probeer je op een lichte en enthousiaste wijze mee op reis te nemen naar je kern en je te laten ontdekken waar je grenzen, uitdagingen, mogelijkheden en motivaties liggen.

N

Evaring & lenigheid geen vereiste

N

Gepassioneerde yogadocenten

N

Korting op massages en workshops

N

Kleine groepen & persoonlijke aandacht

N

+15 jaar les-ervaring

N

De lessen van Marysia zijn trauma-informed

N

Onbeperkt online aansluiten

Meld je aan

4 proeflessen met 25% korting

  • Hidden
  • (verplicht)