praktijk

Agenda

 

Workshops

Zet ze maar alvast in je agenda: de workshops voor cursusjaar 2018/2019: twee uur lang rust en ruimte maken voor jezelf met iedere keer een ander thema.

Zondag 25 november: Hyperventilatie (NIEUW)

Zondag 16 december: Yin Yoga

Zondag 20 januari: Yoga, verlangen en visualiseren (NIEUW)

Zondag 17 februari: Rug Yoga

Zondag 17 maart: Hormoon Yoga

Zondag 21 april: Pranayama (NIEUW)

Zondag 26 mei: Bekkenbodem Yoga

 

Yoga Nidra

De eerstvolgende yoga nidra-les staat gepland voor vrijdag 30 november van 19:30 tot 20:45. Deze zit ondertussen vol. Je kunt je wel al aanmelden voor de laatste sessie voor de kerst op vrijdag 21 december. Zoals gewoonlijk zamelen we tijdens de laatste les van het jaar geld in voor International Campagn for Tibet. Meer info vind je hier.

 

Nieuwe Hatha yoga groep

Op vrijdag 5 oktober gaat er een nieuwe Hatha yogagroep van start (10:45). Wil je overstappen naar deze groep of een plek reserveren voor 4 proeflessen met 25% korting dan laat het me even weten. Dan zet ik je op de lijst.

Op dinsdag 8 januari gaat er nog een nieuwe Hatha yogagroep van start (9:30). Deze les wordt verzorgd door docente Ingrid Vogels in opdracht van Een nieuwe Balans. Ze geeft al een aantal jaren les bij bevriende yogastudio Yoga Best. Met deze groep geeft ze gehoor aan een lang gekoesterde wens om meer les te gaan geven en minder uren in loondienst te werken. Aanmelden.

 

Belastingdienst; “leuker kunnen we het niet maken”

Je had het misschien al mee gekregen. Vanaf 1 januari 2019 gaat het lage btw van 6% omhoog naar 9%. Het lage btw tarief geldt voor voeding, boeken en diensten (zoals de kapper, de fietsenmaker, sport en ja ook yoga). Massage valt onder het 21% tarief.

Deze maatregel zorgt ervoor dat het tarief voor de yogalessen per 1 januari 2019 omhoog gaat van €9,50 naar €9,80 per les. Als gevolg daarvan is de blokindeling van dit jaar wat anders dan dat je van mij gewend bent. Houd daar dus rekening mee met je betalingen. Ik wil je verzoeken te wachten met de betaling van blok 3 tot na 1 januari.

 

DreamTime Healing met Jacqueline en Floris

Datum: Nieuwe datum komt eraan.

Tijd: 13:30-15:00

Kosten: €22 per persoon. Jouw reservering is compleet na ontvangst van betaling op het rekeningnummer van Een nieuwe Balans.

 

Tijdens deze lig-meditatie laat je jezelf onderdompelen in de klanken en trillingen  van diverse soorten klankschalen, snaarinstrumenten drums welke jou van binnenuit weer in beweging zetten. Opgebouwde spanning wordt wat losgeweekt en je voelt weer ruimte.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.