praktijk

Agenda

 

Zomerrooster

Nog een paar weekjes en dan begint de zomervakantie. De laatste reguliere les staat gepland voor vrijdag 6 juli. In de vier weken die daarop volgen hanteren we een zomerrooster:

Maandag en donderdag 19:00 Hatha Yoga

Woensdag 9:30 Hatha Yoga

Woensdag 10:45 Stoel Yoga

Donderdag 20:15 Hatha Yoga

 

De lessen worden verzorgd door Dorothe van Lierop en Larry Roosen. Jullie ondertussen wel bekend. In de week van 6 augustus is er helemaal geen les. De reguliere lessen gaan weer van start in de week van 13 augustus. Je kunt dan ook weer afspraken maken voor een massage.

 

Massage

In de zomervakantie liggen ook de massages een paar weken stil. Je kunt wel al een afspraak maken voor na 13 augustus. Tot 1 september kost een massage van een uur €25 euro (trainees fee). Daarna gaat het trainees fee omhoog naar €35 om in januari uit te komen bij het basistarief van €50 euro voor klanten van buitenaf en €45 voor vaste cursisten van Marysia, Dorothe, Candida en Randjana.

 

Workshops

Zet ze alvast in je agenda: de workshops voor cursusjaar 2018/2019: twee uur lang rust en ruimte maken voor jezelf met iedere keer een ander thema.

Zondag 21 oktober: Detox yoga

Zondag 25 november: Hyperventilatie (NIEUW)

Zondag 16 december: Yin Yoga

Zondag 13 januari: Yoga, verlangen en visualiseren (NIEUW)

Zondag 17 februari: Rug Yoga

Zondag 24 maart: Hormoon Yoga

Zondag 21 april: Pranayama (NIEUW)

Zondag 26 mei: Bekkenbodem Yoga

 

Massage voor thuisgebruik

Wilde je altijd al leren masseren zodat je het thuis in kan zetten voor je partner of  een puber met examanstress? Vanaf september kan dat. In twee lessen leer ik jullie een simpele maar erg effectieve massage voor thuisgebruik. Wie weet… misschien ontdek je wel een verborgen talent in jezelf. Meer info vind je hier.

 

Yoga Nidra

De eerstvolgende yoga nidra-les staat gepland voor vrijdag 28 september van 19:30 tot 20:45. Voor vaste cursisten is deelname gratis of op basis van vrijwillige gift. Deelnemers van buitenaf betalen €7,50 per les. Meer info vind je hier.

 

Nieuwe Hatha yoga groep

In oktober gaat er een nieuwe Hatha yogagroep van start (vrijdag 10:45). Wil je overstappen naar deze groep of een plek reserveren voor 4 proeflessen met 25% korting dan laat het me even weten. Dan zet ik je op de lijst.

 

Belastingdienst; “leuker kunnen we het niet maken, gemakkelijker ook niet!”

Je had het misschien al mee gekregen. Vanaf 1 januari 2019 gaat het lage btw van 6% omhoog naar 9%. Het lage btw tarief geldt voor voeding, boeken en diensten (zoals de kapper, de fietsenmaker en ja ook yoga). Massage valt onder het 21% tarief.

Deze maatregel zorgt ervoor dat het tarief voor de yogalessen per 1 januari 2019 omhoog gaat van €9,50 naar €9,80 per les. Als gevolg daarvan is de blokindeling van dit jaar wat anders dan dat je van mij verwacht bent. Houd daar dus rekening mee met je betalingen. Ik wil je verzoeken te wachten met de betaling van blok 3 tot na 1 januari.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

De praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.

 

Zelf een cursusruimte nodig in Eindhoven? Bekijk de tarieven voor het huren van onze praktijk!