praktijk

Agenda

Workshops

Zet ze maar alvast in je agenda: de workshops voor cursusjaar 2018/2019: twee uur lang rust en ruimte maken voor jezelf met iedere keer een ander thema.

Zondag 21 oktober: Detox yoga

Zondag 25 november: Hyperventilatie (NIEUW)

Zondag 16 december: Yin Yoga

Zondag 20 januari: Yoga, verlangen en visualiseren (NIEUW)

Zondag 17 februari: Rug Yoga

Zondag 24 maart: Hormoon Yoga

Zondag 21 april: Pranayama (NIEUW)

Zondag 26 mei: Bekkenbodem Yoga

 

 

Yoga Nidra

De eerstvolgende yoga nidra-les staat gepland voor vrijdag 28 september van 19:30 tot 20:45. Deze zit ondertussen vol. Je kunt je wel al aanmelden voor de sessie op vrijdag 26 oktober. Voor vaste cursisten is deelname gratis. Deelnemers van buitenaf betalen €7,50 per les. Meer info vind je hier.

 

Nieuwe Hatha yoga groep

Op vrijdag 5 oktober gaat er een nieuwe Hatha yogagroep van start (10:45). Wil je overstappen naar deze groep of een plek reserveren voor 4 proeflessen met 25% korting dan laat het me even weten. Dan zet ik je op de lijst.

Op vrijdag 2 november gaat er nog een nieuwe Hatha yogagroep van start (16:15). In deze les wat minder asana’s en wat meer ontspannings- en ademoefeningen zodat je helemaal zen het weekend in kunt. Aanmelden dus.

 

Belastingdienst; “leuker kunnen we het niet maken”

Je had het misschien al mee gekregen. Vanaf 1 januari 2019 gaat het lage btw van 6% omhoog naar 9%. Het lage btw tarief geldt voor voeding, boeken en diensten (zoals de kapper, de fietsenmaker, sport en ja ook yoga). Massage valt onder het 21% tarief.

Deze maatregel zorgt ervoor dat het tarief voor de yogalessen per 1 januari 2019 omhoog gaat van €9,50 naar €9,80 per les. Als gevolg daarvan is de blokindeling van dit jaar wat anders dan dat je van mij gewend bent. Houd daar dus rekening mee met je betalingen. Ik wil je verzoeken te wachten met de betaling van blok 3 tot na 1 januari.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.