praktijk

Agenda

 

Workshops

Twee uur lang rust en ruimte maken voor jezelf met iedere keer een ander thema.

Zondag 20 januari: Yoga, verlangen en visualiseren (NIEUW)

Zondag 17 februari: Rug Yoga

Zondag 17 maart: Hormoon Yoga

Zondag 21 april: Pranayama (NIEUW)

Zondag 26 mei: Bekkenbodem Yoga

 

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een liggende meditatie van 3 kwartier waarin we proberen het bewustzijn tot op de grens van slapen en waken te brengen. Op dat punt ervaar je de minst mogelijke spierspanning voor jouw lichaam op dit moment. De eerstvolgende yoga nidra-les staat gepland voor vrijdag 25 januari van 19:30-20:45. Meer info vind je hier.

 

Nieuwe Hatha yoga groep

Op dinsdag 8 januari gaat er een nieuwe Hatha yogagroep van start (9:30). Deze les wordt verzorgd door docente Ingrid Vogels in opdracht van Een nieuwe Balans. Ze geeft al een aantal jaren les bij bevriende yogastudio Yoga Best. Met deze groep geeft ze gehoor aan een lang gekoesterde wens om meer les te gaan geven en minder uren in loondienst te werken. Aanmelden.

 

Proefles Kinderyoga

Datum: woensdag 16 januari

Tijd: 14:00-14:30

Kosten: gratis

Als logopediste heeft Marjolijn al jaren ervaring in het begeleiden van kinderen. Daarnaast heeft ze haar lesbevoegdheid gehaald bij Saswitha Yoga opleidingen in BIlthoven. Momenteel volgt ze een specialisatie tot kinderyoga docente. Ze zit in de afrondende fase. Om jouw kind kennis te laten maken de positieve effecten van yoga heeft ze een gratis try out gepland voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar.

NB: In deze try-out is slechts ruimte voor 5 deelnemers. Graag een handdoek meenemen voor op de mat. Aanmelden kan direct bij de docente Marjolijn van Gelder. Zij is bereikbaar via info@bodhitalk.nl.

 

Yoga in the Dark

Datum: Vrijdag 8 februari

Tijd: 19:00-20:00

Kosten:€10,00

In verband met de massage-opleiding was het er nog niet van gekomen maar ik wil het toch 1 keer inplannen: Yoga in het donker.

Hoe zou het zijn als je niet kunt zien wat je doet, als je puur op je tastzin aangewezen bent en jezelf niet meer kunt vergelijken met je mede-cursisten. Lees meer

 

DreamTime Healing met Jacqueline en Floris

Datum: Zondag 14 april

Tijd: 14:00-15:30

Kosten: €22 per persoon. Jouw reservering is compleet na ontvangst van betaling op het rekeningnummer van Een nieuwe Balans.

 

Tijdens deze lig-meditatie laat je jezelf onderdompelen in de klanken en trillingen  van diverse soorten klankschalen, snaarinstrumenten drums welke jou van binnenuit weer in beweging zetten. Opgebouwde spanning wordt wat losgeweekt en je voelt weer ruimte.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.