praktijk

Agenda

 

Yoga workshop

Voor wie geen genoeg kan krijgen van de wekelijkse yogalessen zijn er de themagerichte workshops  waarin je dieper in de oefeningen kunt zakken. De kosten bedragen €21 voor vaste cursisten en €26 voor deelnemers van buitenaf.  Voor de zomervakantie hebben we nog op het programma:

 

Klankschalenconcert (VOL)
  • Datum: Zaterdag 20 juni van 13:30- 15:00
  • Verzorgd door Jacqueline Wijnen
  • Kosten: €22 p.p.
  • Aanmelden via Marysia

Een heerlijke middag gevuld met klankschalen, gongen, monochord… Ga liggen op je matje en laat de trillingen en klanken door je heen stromen en je tot in iedere cel ontspannen. Graag aanmelden voor zaterdag 4 april. Jouw aanmelding is compleet na ontvangst van betaling. Je kunt tot 4 april gratis annuleren. Daarna vindt geen restitutie meer plaats.

 

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een liggende meditatie van 3 kwartier, vooraf gegaan door een serie losmaakoefeningen, waarin we proberen het bewustzijn tot op de grens van slapen en waken te brengen. Op dat punt ervaar je de minst mogelijke spierspanning voor jouw lichaam op dit moment en voel je hoe het is om ECHT ontspannen te zijn. De eerst volgende Yoga Nidra staat gepland voor vrijdag 29 mei.

Meer info en aanmelden.

 

Vierluik Herstel van Burn-out
  • Data serie 3: vrijdag 8, 15, 22 en 29 mei van 13:00-14:00
  • Verzorgd door: Marysia
  • Kosten: €55 per serie. Neem je voor de eerste keer deel aan deze training dan is dit incl een gratis massage van een uur
  • Aanmelden: via Marysia

Burn-out ben je niet alleen met jouw hoofd. Je bent het met je hele lijf. Het daarom ook een beetje onzinnig om in het herstel van deze overbelasting alleen aan de mentale aspecten die tot de burn-out hebben geleid, te werken.

In deze 4 weekse gaan we ervaringsgericht onderzoeken hoe yoga, meditatie en ontspanning kunnen bijdragen aan het herstel van Burn-out. Er is plaats voor maximaal 10 personen.  Lees meer.

 

Zomerrooster

Voordat je het weet is het zomer. Zoals het er nu naar uitziet moeten veel mensen nu hun vrije dagen opmaken om zo het coronovirus het hoofd te bieden. Ik verwacht daarom een behoorlijke drukte in de zomervakantie. Je kunt je al aanmelden voor:

Maandag 19:00 Mindfulness Yoga
Maandag 20:15 Hatha Yoga
Woensdag 9:30 Hatha Yoga
Donderdag 19:00 Hatha Yoga
Donderdag 20:15 Hatha Yoga + Nidra
Vrijdag 9:30 Hatha yoga

Het zomerrooster gaat in op maandag 20 juli en duurt 4 weken. De lessen worden door Marysia zelf gegeven.

Kosten bedragen €40 per persoon. Mocht je door vakantie een les missen dan kun je deze inhalen binnen het zomerrooster of in blok 1. Dit rooster is NIET bedoelt om gemiste lessen uit blok 3 of 4 in te halen. Dat kan weer in blok 1.

Deelnemers aan het zomerrooster ontvangen in die periode €5 EXTRA korting op de massages. Aanmelden

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.