praktijk

Agenda

 

Zomerrooster

Op Maandag 8 juli begint de zomervakantie. Het eerste blok van schooljaar 2019/2020 gaat van start op maandag 19 augustus.

Voor de thuisblijvers hanteren wij een zomerrooster. De lessen worden waargenomen door Larry Roosen en Dorothe van Lierop. Ook deelnemers uit andere praktijken zijn van harte welkom.

Het rooster voor week 28 t/m 32 ziet er als volgt uit:

  • Maandag 20:15 Hatha Yoga
  • Donderdag 19:00 Hatha Yoga
  • Vrijdag 9:30 Hatha Yoga

De groepen zijn niet groter dan 11 deelnemers. De kosten bedragen 47 euro voor 5 lessen. Je kunt je al aanmelden.

NB: Het zomerrooster kan niet gebruikt worden om gemiste lessen uit blok 4 in te halen. Dat kan weer in blok 1. Gemiste lessen tijdens het zomerrooster kunnen ook in blok 1 en binnen het zomerrooster worden ingehaald. Geen weggegooid geld dus…

 

Wereld Yogadag

De VN heeft 21 juni uitgeroepen tot Wereld Yogadag. Op deze dag kun je om 16:15 terecht voor een Hatha relax les. Een uur lang stress afvoeren en ruimte creëren zodat je “schoon” het weekend in kunt. Deze les wordt gegeven op donatiebasis. De opbrengsten gaan zoals gewoonlijk naar International Campagn for Tibet. Graag aanmelden van tevoren in verband met de beperkte ruimte.

 

NIEUW: Yin Yoga

Na de zomervakantie zal collega-docente Willeke de wekelijkse Yin yoga les gaan aanbieden. Deze staat gepland op woensdag om 10:45. Wat is het verschil tussen Hatha en Yin yoga? Dat lees je op de yin yoga pagina. Je kunt je al aanmelden.

 

NIEUW: Yoga XL specials

Na de zomervakantie maken de thema-workshops plaats voor “Yoga XL”: een hele ochtend yoga, meditatie en ontspanningsoefeningen om jezelf te resetten. Doordat deze lessen niet gerelateerd zijn aan een bepaald onderwerp is deze ochtend voor een grotere groep toegankelijk.

Yoga XL wordt gepland op iedere 2de zondag van de maand. De kosten bedragen €21 voor vaste cursisten en €26 voor deelnemers van buitenaf. Meld je je voor alle 10 ochtenden tegelijk aan dan ontvang je 10% korting. Meer info

 

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een liggende meditatie van 3 kwartier waarin we proberen het bewustzijn tot op de grens van slapen en waken te brengen. Op dat punt ervaar je de minst mogelijke spierspanning voor jouw lichaam op dit moment en voel je hoe het is om ECHT ontspannen te zijn. De laatste sessie van dit schooljaar staat gepland voor vrijdag 28 juni van 19:30-20:45. Meer info

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.