praktijk

Agenda

 

Yoga workshop

Voor wie geen genoeg kan krijgen van de wekelijkse yogalessen zijn er de themagerichte workshops op zondagochtend waarin je dieper in de oefeningen kunt zakken. De kosten bedragen €21 voor vaste cursisten en €26 voor deelnemers van buitenaf. De eerst volgende workshop staat gepland voor zondag 12 januari van 9:30-12:30. Het thema van deze ochtend is Yoga, verlangen en visualiseren middels een Mood board.

Meer info en aanmelden.

 

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een liggende meditatie van 3 kwartier waarin we proberen het bewustzijn tot op de grens van slapen en waken te brengen. Op dat punt ervaar je de minst mogelijke spierspanning voor jouw lichaam op dit moment en voel je hoe het is om ECHT ontspannen te zijn. In november slaan we een maandje over ivm een bijscholing. De eerst volgende Yoga Nidra staat gepland voor vrijdag 20 december.

Meer info en aanmelden.

 

Yoga in the dark

Gun je zintuigen een pauze, keer met je aandacht helemaal naar binnen en voel je lichaam zoals je het nog nooit gevoeld hebt…

De volgende editie Yoga in the Dark staat gepland voor vrijdag 17 januari 2020 van 19:30-20:45. Kosten bedragen €12 per persoon. Er is plaats voor maximaal 10 personen dus wees op tijd met aanmelden.

Meer info en aanmelden

 

Introductie senioren yoga

Vanaf januari 2020 gaat er gelukkig een nieuwe groep Senioren Yoga van start onder begeleiding van Annemiek Fiolet. We beginnen met een introductiereeks om te kijken of er animo is voor dit tijdstip (dinsdag 13:45-15:00). Annemiek geeft deze lessen op eigen naam.

 • Data: 14, 21 en 28 januari, 4 en 11 februari
 • Kosten: €42,50 p.p.
 • Meer info over Annemiek
 • Aanmelden via Annemiek: annemiekfiolet23@gmail.com of 06-52277093

 

Jouw bewuste ademhaling (workshop)
 • Datum: zaterdag 25 januari 2020 van 13-16 uur
 • Docent: Edwin den Breejen (i2inside)
 • Kosten: €35 p.p.
 • Aanmelden via Everbrite
 • Vragen: info@i2inside.nl

We kunnen weken zonder eten, dagen zonder water maar slechts enkele minuten zonder lucht. Bijzonder genoeg besteden we echter meer aandacht aan voeding dan aan onze ademhaling. Wil je energieker en fitter voelen? Leren hoe je met je ademhaling je rust- en stressniveau kan sturen? En zelfs leert hoe je je autonome zenuwstelsel kan beïnvloeden.

In deze workshop krijg je inzicht in wat ademhaling voor je gemoedstoestand en lichaam kan doen. Je leert en beoefent diverse technieken die de basis leggen voor het halen van meer ontspanning en energie uit jezelf. Je onderzoekt je eigen ademhaling en ervaart hoe het is om deze in de volle potentie te benutten.

De workshop bestaat uit:

 • korte theorie over ademhaling; wat doet ademhaling met je lichaam en brein
 • uitleg en oefenen van diverse ademtechnieken
 • bewust kunnen kiezen tussen stress en rust

Edwin den Breejen heeft de opleiding tot Wim Hof Method Instructeur succesvol afgelegd, is gecertificeerd Instructeur van Oxygen Advantage® door Patrick McKeown (de wereldwijde autoriteit in de Buteyko Method) en coach in de ademmethode Balance Breathing. Door zijn kennis over diverse technieken is hij in staat om je kracht van ademhaling te laten ervaren.

 

Klankschalenconcert
 • Datum: Zaterdag 18 april van 13:30- 15:00
 • Verzorgd door Jacqueline Wijnen en Marc v.d. Ven
 • Kosten: €22 p.p.
 • Aanmelden via Marysia

Een heerlijke middag gevuld met klankschalen, gongen, monochord… Ga liggen op je matje en laat de trillingen en klanken door je heen stromen en je tot in iedere cel ontspannen. Graag aanmelden voor zaterdag 4 april. Jouw aanmelding is compleet na ontvangst van betaling. Je kunt tot 4 april gratis annuleren. Daarna vindt geen restitutie meer plaats.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.