praktijk

Agenda

 

Yoga XL specials

Voor wie genoeg kan krijgen van de wekelijkse yogalessen is er vanaf september Yoga XL. Deze specials worden gepland op iedere 2de zondag van de maand. De kosten bedragen €21 voor vaste cursisten en €26 voor deelnemers van buitenaf. Meld je je voor alle 10 ochtenden tegelijk aan dan ontvang je 10% korting. De eerst volgende editie staat gepland voor zondag 8 december van 10:00-12:00. Thema Yoga voor de rug.

Meer info en aanmelden.

 

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een liggende meditatie van 3 kwartier waarin we proberen het bewustzijn tot op de grens van slapen en waken te brengen. Op dat punt ervaar je de minst mogelijke spierspanning voor jouw lichaam op dit moment en voel je hoe het is om ECHT ontspannen te zijn. De eerst volgende Yoga Nidra staat gepland voor vrijdag 25 oktober.

Meer info en aanmelden.

 

Yoga in the dark

Gun je zintuigen een pauze, keer met je aandacht helemaal naar binnen en voel je lichaam zoals je het nog nooit gevoeld hebt…

Slechts twee keer per jaar: vrijdag 15 november 2019 en 17 januari 2020 van 19:30-20:45. Kosten bedragen €12 per persoon. Er is plaats voor maximaal 10 personen dus wees op tijd met aanmelden. De eerste 5 aanmeldingen voor 15 november zijn al binnen.

Meer info en aanmelden

 

Klankconcert (nog 1 plekje vrij)

Op zaterdag 26 oktober komen Jaqueline en Marc weer naar onze praktijk toe voor een heerlijke middag klankmeditatie. Met klankschalen, regenpijpen, monochord en zang worden al je moleculen in beweging gebracht waardoor je diep kunt ontspannen, al liggend op een matje of als op de grond liggen lastig voor jou is, zittend op een stoel. Hier is alvast een voorproefje.

We starten om 13:30. Je doet er goed aan een kwartier eerder te zijn zo dat je jezelf kunt installeren. Het concert an sich duurt een uur maar houd er rekening mee dat je tot 15:00 binnen bent ivm uitleg en nabespreking. Om het gevoel nog een tijdje vast te houden raden we je aan die dag geen high powered activiteiten te plannen.

Kosten bedragen weer €22 per persoon, te voldoen bij aanmelding. Mochten de plannen wijzigen dan kun je tot 2 weken voor het concert kosteloos annuleren daarna zul je moeten kijken of iemand jouw plekje over wil nemen.

Meer info en aanmelden

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.