praktijk

Agenda

 

NIEUW: Yin Yoga

Na de zomervakantie zal collega-docente Willeke de wekelijkse Yin yoga les gaan aanbieden. Deze staat gepland op woensdag om 10:45. Wat is het verschil tussen Hatha en Yin yoga?

Meer info en aanmelden

 

NIEUW: Yoga XL specials

Na de zomervakantie maken de thema-workshops plaats voor “Yoga XL”: een hele ochtend yoga, meditatie en ontspanningsoefeningen om jezelf te resetten. Doordat deze lessen niet gerelateerd zijn aan een bepaald onderwerp is deze ochtend voor een grotere groep toegankelijk.

Yoga XL wordt gepland op iedere 2de zondag van de maand. De kosten bedragen €21 voor vaste cursisten en €26 voor deelnemers van buitenaf. Meld je je voor alle 10 ochtenden tegelijk aan dan ontvang je 10% korting. De eerst volgende editie staat gepland voor zondag 8 september van 10:00-12:00.

Meer info en aanmelden.

 

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een liggende meditatie van 3 kwartier waarin we proberen het bewustzijn tot op de grens van slapen en waken te brengen. Op dat punt ervaar je de minst mogelijke spierspanning voor jouw lichaam op dit moment en voel je hoe het is om ECHT ontspannen te zijn. De laatste sessie van dit schooljaar staat gepland voor vrijdag 30 augustus van 19:30-20:45. Er zijn nog 3 plekjes vrij.

Meer info en aanmelden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.

Steun International campaign for Tibet

Met jouw deelname steun je het werk van International Campaign for Tibet.

 

Deze praktijk is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland waardoor je verzekerd bent van een docent met een solide basis die zich blijft ontwikkelen dmv bijscholingen.